Сампдория - Емполи, вероятни състави (превю)

11:29
Сампдория - Емполи, вероятни състави (превю)
Отборите на Сампдория и Емполи се изправят един срещу друг в последния мач от 10-ия кръг на италианската Серия "А". 

През този сезон моряците се представят изключително силно у дома, като досега нямат загуба пред собствена публика. След двубоите, които се изиграха вчера, те се сринаха до 10-о място във временното класиране с 14 точки, но при евентуален успех довечера отново могат да се озоват на добра позиция в битката за топ 5. 

Емполи от своя страна редува победи със загуби, като лошите резултати на тима са навън. Сините се намират на опасно разстояния от зоната на изпадащите, като заемат 16-о място с 10 точки, на 4 от червената черта. Друг много важен факт, който трябва да се отбележи е, че Емполи не е печелил на терена на Сампдория от 2006 година насам. Вече 9 години "Луиджи Ферарис" представлява непревземаема крепост за адзурите. 

Кадровите проблеми в състава на домакините преди този изключително важен мач са свързани с контузените Андреа Кода, Лазарос Христодулопулос и Ненад Кръстичич. За тима на Емполи пък участие довечера няма да могат да запишат Кастриот Дермаку, Даниеле Кроче и Леван Леван Мчедлидзе. Халфът Рикардо Сапонара обаче се завръща в строя, след като изтърпя наказанието си от 3 срещи.

Вероятни състави:

Сампдория (4-4-2): Вивиано, Реджини, Зуканович, Мойсандер, Касани, Карбонеро, Фернандо, Барето, Сориано, Едер, Муриел

Емполи (4-4-2): Скорупски, Руи, Барба, Тонели, Лаурини, Зиелински, Диус, Паредес, Сапонара, Макароне, Пучиарели
 
 
Профит - 2277.18 (+248)
Брой прогнози - 161
Успеваемост - 57.14 %
Осреднен коефициент: 2.039
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
29.10.2015 19:30

Тя хубава единица , Самп наистина имат страхотни играчи в атака , но Емполи е толкова коварен отбор , че ако им тръгне играта и могат да бият дори с разлика .. Много е тегаво да се залага италианското , защото останаха малко отбори , които да нямат силни индивидуални единици , но мисля че мача може да се пробва на голове