Продават един от ливърпулските отбори по eBay

19:44
Продават един от ливърпулските отбори по eBay
Един от отборите на град Ливърпул - Транмиър е пуснат в продажба по интернет в популярния сайт eBay. Този ход довел до остра реакция от страна на собственика Питър Джонсън.

Джонсън назначил американската фирма "Дорнох Кепитал" по-рано тази година да намери купувач на клуба, но заяви, че е "бил шокиран" след като разбрал, че Транмиър се продава в мрежата за 6 милиона паунда.

"Ние не продаваме колело втора употреба, моля ви се!", вбесено обявил собственикът на Роувърс. Официално изявление на сайта на тима гласи, че собственикът е казал на американската компания да премахне веднага обявата от сайта.

Привържениците на тима от Лига 1 още вчера залели фенфорумите с гневни изблици именно към настоящия собственик, който от доста време обещава промоция в Чемпиъншип, но Транмиър с всяка следваща година все повече се отдалечава от тази си цел.

През този сезон ръководството на Роувърс назначи за мениджър легендата на Ливърпул Джон Барнс, който обаче, засега има два провала в треньорската си професия. Единият е със Селтик, когато Барнс бе уволнен след само три месеца начело на отбора, а другият му провал бе, когато той водеше националния отбор на Ямайка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация