Агуеро: Ще се радвам да работя с Гуардиола

17:48
Агуеро: Ще се радвам да работя с Гуардиола
Аржентинският нападател на Манчестър Сити Серхио Агуеро разкри, че би бил щастлив да работи под ръководството на Хосеп Гуардиола. От дълго време настоящият наставник на Байерн Мюнхен е свързан с преминаване при небесносините. Контрактът на испанеца с баварците изтича в края на сезона и все още не е ясно къде испанецът ще реши да продължи своята кариера.

"Бих се радвал да работя за в бъдеще под ръководството на Пеп Гуардиола, защото той е страхотен треньор. По тази тема се изговориха много неща. Не го познавам лично, но той е невероятен мениджър и е наистина чудесно да се подготвяш с треньори от такъв калибър", заяви аржентинецът Относно настоящия мениджър на Сити, Агуеро заяви:

"В много добри отношения съм с Мануел Пелегрини. С него разговаряме често. Щастлив съм в този отбор и с този наставник", завърши нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

WDale
13.10.2015 20:48

Щастлив е в този отбор и с този наставник, ма ше се израдва да разкарат Пелегрини и да вземат Гуардиола. Баси, как може да даваш такив изявления, докато друг ти е треньор...

ComsteR
14.10.2015 14:01

Нали се сещаш че, вече в Сити се гледа само представянето в Шл, и отпадането им в групите или на 1/8 финал ще доведе до смяна.

rimlianin
13.10.2015 23:34

Не ни трябва този , Пелегрини се справя на ниво и развитието на отборът върви по правилния път