Румениге: Отказахме огромна оферта за Томас Мюлер

14:51
Румениге: Отказахме огромна оферта за Томас Мюлер
Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге разкри, че клубът е отказал изключително щедра оферта за нападателя Томас Мюлер по време на летния трансферен прозорец.

През изминалите три месеца медиите в Англия и Германия твърдяха, че Манчестър Юнайтед ще направи всичко възможно, за да купи Мюлер.

Твърдеше се, че червените дяволи са предложили 85 милиона паунда за звездата на баварците.

"Става дума за цифри, които са много високи“, призна Румениге.

"Ако бях банков мениджър, щях да приема тази оферта, но като футболен клуб ние можехме да си позволим да дадем отрицателен отговор. Позицията ни остава непроменена. Обещавам това пред всички“, допълни босът на мюнхенци.

"Едно нещо е сигурно – предвид все по-големите приходи от телевизионни права във Висшата лига нещата за Байерн няма да стават по-леки“, каза още Румениге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
04.09.2015 20:47

Румениге и политиката, която води са осъдителни. "изгони" почти целият Байерн на Хайнкес. Борусия ще ги дупЕ тази година!

sksw
05.09.2015 06:38

Кой е изгонил ? Само за Кроос и Швайни се сещам и в двата случая, те си тръгнаха и по собствено желание, а не защото Румениге ги е гонил или който и да е. Но в Байерн през последните години дойдоха доста кадърни играчи като ЛЕва, Марио, Коста, Тиаго и т.н.

Toshiro1900
04.09.2015 17:04

Ако ни бяха взели и Мюлер щеше да се стигне до война сигурно. А и Мюлер доказа, че не всичко е пари.