Сама жена със $72 милиона

10:30
Сама жена със $72 милиона
Допреди седмица светът завиждаше на Григор Димитров. С основание - делеше едно легло с една от най-красивите дами в спорта, а и от най-богатите! Мария Шарапова е заработила 35 821 151 долара само от наградни фондове. Два пъти по-малко от Серена Уилямс, но почти двойно от последната направила Голям шлем Щефи Граф. Почти три години Гришо разбиваше мъжките сърца, знаещи, че Маша е заета. А сега?

Първата любов в живота на Шарапова е Адам Лавин, вокалист и китарист в групата "Маруун 5". Двамата се срещат за кратко през 2005 година, като връзката им завършва със заядливи думи. В интервю американецът казва, че руската красавица не струва в леглото. Дали е така? Едва ли има мъж, който не би опитал.

Шарапова очевидно си пада по хора със сходен живот. Така освен с Димитров другата й тенис любов е американският тенисист Анди Родик. Двамата прекарват заедно повече от година. Следващият кавалер отново е от шоубизнеса - филмовият продуцент Чарлс Дънкън Еберсол. Рускинята преживява трудно раздялата и цяла година след това няма официално гадже.

Концерт на групата "Ю Ту" в Лос Анджелис възбужда нова спортна авантюра в Шараповото сърце. Този път избраникът е словенският баскетболист Саша Вуячевич. Тогава нещата стават наистина сериозни. През 2010 година двамата се сгодяват, а любовта им не застива до май 2012 година. Чак тогава идва времето и на Гришо. В началото на връзката им Димитров не вървеше добре на корта, а в родното Хасково зовяха: "Остави Маша, вземи наша!" Когато звездите афишираха любовта си, българинът направи най-силната си година - 2014-а, но сега изпадна в сатурнова дупка. И край с авантюрата.

Кой ще е следващият? Шарапова е жена, която обича да е под светлините на рампата. Още от 7-годишна живее в Щатите, след като е родена в Сочи на 19 април 1987-а. Има имения в Брейдънтън (Флорида) и Манхатън (Калифорния). От 2005 до 2011 година неизменно Маша е сред 100-те най-големи знаменитости на списание "Форбс". През 2006-а същото издание определи Шарапова като най-добре платената спортистка - над 18 милиона долара приходи за 12 месеца. По случай Свети Валентин същата година списание "Спортс Илюстрейтид" излезе с шест спиращи дъха страници, пълни със снимки на облечената само по бански Маша. А през 2010-а американският концерн за спортни артикули "Найк" направи цяла колекция с името "Мария Шарапова". Три години по-късно красавицата стигна до идея дори да смени името си на Шугърпова преди Откритото първенство на САЩ. Причината бе реклама на сладкиши ("шугър" на английски означава захар - б.а.). Дори в Щатите говореха, че е подала молба до съда във Флорида, но е била отхвърлена.

Колкото е сладка и изящна, Шарапова е и изключителен спортист. Тя е първата рускиня, която направи Голям шлем - спечели четирите супертурнира, въпреки че не в една година. Има 35 титли от веригата WTA, а за 21 седмици бе №1 в света. За нейно съжаление се състезава в ерата на Серена Уилямс, която доминира почти тотално. Но по неофициална информация най-голямата победа на Маша е сърцето на Григор Димитров. Дали нашето момче преди това наистина е било с американската машина за победи, само то може да потвърди. Но омразата между Маша и Серена е всеизвестна, поводът - също.

Днес Шарапова е свободна жена с 36 милиона долара само от награден фонд и поне още толкова от рекламни договори. Остава да разберем кой е следващият кавалер на сърцето й.

Автор: Боян Бойчев, в."Труд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IM_A_PLAYER
29.07.2015 10:59

Рускините не струват, украинките са много по-хубави.

petko9305
28.07.2015 22:04

Цяла статия за любовни авантюри ?
Вместо това можеше да напишете статия за легенди в спорта, легенди за които мнозина в днешно време не зная или пък друга интересна тема, а не безмислена като тази за Шарапова.

valtaxi
28.07.2015 21:14

Рускини,ебливи и неверни как да им се довериш.Вън,Маша от Григор Димитров,нашия заслужава нещо по добро...

leather_rebel
28.07.2015 15:13

Мацката става само за рекламна цел и имидж. Бившето и гадже, което е споделило, че не става в леглото, е абсолютно прав! Има ли мъж, който не желае да опита? Разбира се, аз не бих опитал. Женските си личат какви данни имат по чертите на лицето. Ако човек търси добра любовница с данни за леглото, Маша определено НЕ попада в тази категория. За рускиня си е истинско свинство контакт в леглото с нея.

Ginekologa
28.07.2015 20:08

този пу.ка не е виждал ама философства*joking**lol*

kapitana123
28.07.2015 18:03

Само така! Да отмъстим за Гришо! *joking*