Ще възкръсне ли Лудогорец на реванша срещу Милсами?

10:17
Ще възкръсне ли Лудогорец на реванша срещу Милсами?
Тази вечер Лудогорец гостува на Милсами в мач-реванш от 2-ия предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят на "Дистрик Спорт Комплекс Орхей" в Кишинев започва точно в 18:00 часа българско време. Главен арбитър на срещата е норвежецът от пакистански произход Свен-Ерик Едвартсен.
 
Шампионите на България имат трудна задача на молдовска земя. Те допуснаха шокираща загуба с 0:1 в първия мач в Разград и сега трябва задължително да се поздравят с победа, ако искат да продължат участието си в най-престижния европейски клубен турнир.
 
Възпитаниците на Бруно Рибейро стартираха новия сезон по разочароващ начин, след като паднаха и от Литекс в първия кръг на новата кампания в "А" група. Португалският специалист определено чувства напрежение върху раменете си, въпреки че собственикът на клуба Кирил Домусчиев заяви категорично, че неговото уволнение не е на дневен ред. 
 
Отпадането на Лудогорец още в тази фаза на надпреварата ще е голям крах за българския футбол. През миналия сезон тимът от Разград постигна исторически триумф, попадайки в групите на Шампионската лига, и сега несъмнено няма по-важна цел от елиминирането на молдовския първенец Милсами.
 
Въпреки негативния резултат от първия мач, Лудогорец остава фаворит в сблъсъка, поне на теория. При евентуален успех тази вечер в следващия кръг разградчани почти сигурно ще срещнат албанския Шкендербеу, който постигна категорична победа с 4:1 като домакин на Крусейдърс (Северна Ирландия) в първи мач от тази фаза на турнира.
 
Кадровите проблеми за наставника на орлите Бруно Рибейро са свързани с Георги Терзиев и Йордан Минев. Първият е аут от сметките му, докато Минев е под въпрос, заради контузия получена по време на шампионатния двубой с Литекс. Tреньорът на Милсами Юрие Осипенко пък няма да може да разчита на Ромео Сурду и Корнел Геци.
 
Вероятни състави: 
 
Милсами - Мицу, Расулов, Шедрак, Раили, Ерхан, Кожохаров, Белак, Андроник, Патриш, Антонюх, Буд
 
Лудогорец - В. Стоянов, Сисиньо, А. Александров, Моци, Й. Минев, Саша, Дяков, Лукоки, Марселиньо, Мисиджан, Кишада 


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
21.07.2015 18:01

А за жребия какво да коментираме все едно че стяуа сее паднала а другите са били от Гибралтар .. Не забравяй , как се отплати съдбата и в сблъсъците с Партизан и със Стяуа като и на двете гостувания бяха избегнати разгроми а за случайния гол 90 мин няма нужда да коментирам

komara92
21.07.2015 15:43

Чуждопоклонник???Я излезте от филма бе изобщо не ми пука нито за резаните нито за Милсами,научете значенията и тогава пишете *wink* Аз подкрепям Левски и националния отбор,не съм длъжен да викам за другите дето вечно реват против моят отбор *wink* А относно темата написах,че няма да продължат тва е мое мнение !!!

Uigtfri
21.07.2015 16:35

Няма да навлизам в излишни спорове, защото достатъчно съм участвал в подобни прения по форумите и ми е омръзнало да си губя времето с глупости. Само знам, че специално в този сайт феновете на Чел$и са най-простите същества и не си заслужава да влизаш в дебати с подобни индивиди. Може би има и някои изключения, но почти всичките сте такива.

rad011
21.07.2015 16:09

И какво от това?Това не е оправдание.*wink*

Uigtfri
21.07.2015 16:05

Сравнението ти не заслужава просто никакъв коментар. Как можеш да сравняваш България с Англия? Ние веднъж на 8 години класираме отбор в Шампионска лига и всеки нормален българин би държал за нашия тим - в случая Лудогорец, който накара Старият континент да си спомни отново за България, която от над 10 г. я няма на футболната карта на Европа.

rad011
21.07.2015 15:54

Прав си братле.Това е все едно феновете на Ливърпул да викат за Юнайтед в ШЛ.*lol*

komara92
21.07.2015 14:35

Не.

El_Fenomeno_9
21.07.2015 17:56

На бавен ли се правиш не мога да те разбера ... Кой ти е казал , че е заради няква , специално за нея случка и аз бих постъпил така , погледни цялостното му държание постоянно се опитва да се налага във всичко и да смята хората за балами , че като им каже че Лудогорец трябва да е националната кауза и трябва да се подкрепя .. Тва е много остарял начин да печелиш уважение от диктаторските времена , погледни другите колко тънкажно се измъкват с фрази " демокрация е и всеки може да подкрепи когото иска вътрешно може да си мислиш каквото искаш но не може да го натрапваш на другите

Uigtfri
21.07.2015 17:16

И защо Домусчиев да е селски бек ми е много интересно? Това, че един път е бил малко повече изнервен и е казал някоя неприлична дума, не означава, че е такъв. За жребия на Лудогорец през миналата година - ами, да, в действителност Лудогорец в третият кръг и в плейофа изтегли най-тежките възможни съперници. Може би единствено Апоел Никозия бе по-труден съперник от Стяуа при жребия за последния квалификационен кръг, но Партизан със сигурност беше най-неприятния опонент, когато се провеждаше тегленето за 3th round.

El_Fenomeno_9
21.07.2015 16:44

Да си изкажа моето мнение ... В началото аз лично харесвах Лудогорец радвах им се , обаче тоя Домусчиев се показа колко ограничен селски бек е и просто се отказах да го подкрепям и сега са ми безразлични , не бъркайте безразличието с хейта .... И фа попитам обективен въпрос , наистина ли мислиш , че Лудогорец има чак такива супер играчи и наистина ли Фортуна беше срещу Лудогорец миналия сезон , ейтва направо ме шокира

stefanBG111
21.07.2015 15:30

Така е прав си.

Uigtfri
21.07.2015 15:24

Аз лично с такива чуждопоклонници като тоя фенчето на Чел$и съм се разправял доста пъти по форумите, така че те съветвам да не им обръщаш внимание на подобни хорица. Това са бедни души, както се изрази К.Домусчиев и не е хубаво да им падаме на нивото.

stefanBG111
21.07.2015 15:08

Май ти си сбъркания да викаш против Български отбор. Точно такъв те прави, добре че беше Лудогорец да покаже на наречените ни уж грандове Левски и ЦСКА как се играе футбол. Ти по-добре си гледай твоя отбор вместо да хейтваш и обиждаш Лудогорец, че случайно да не си правите компания с ЦСКА от другата година в В група, щото и 2 ни гранда са точно на това ниво в момента.

komara92
21.07.2015 14:59

Пич не,че нещо ама си много сбъркан.Знаеш ли изобщо значението на думата ''антибългарин''?Това,че не подкрепям анономниците от Разград не ме прави такъв,нито пък ти си патриот като ги подкрепяш *wink*

stefanBG111
21.07.2015 14:43

Дано довечера ви се затвори устата на вас антибългари такива, отивайте живейте в Молдова или станете Молдовци тогава. Егати простия народ сме, завистта е на първо място при нас. Дано се задавите с тази завист довечера.

Nelly_Lazio
21.07.2015 14:31

те тези дето нямат сили да дишат в средата на мача не бият ли кой?

bambambam
21.07.2015 14:20

Тези ги изяждаме като АНТВЕРПЕН - лесни и МУРА - цска - понеже феновете на тези два отбора в една тема спориха кои са по големи ЕВРОИДИОТИ да продължа и аз да им се смея , нали така искахте да ви се смеем ?

sraMEEuroidioti
21.07.2015 19:50

Хайде смей се сега, де! Но тихичко....

Uigtfri
21.07.2015 13:50

Напред, орли! Напред, България! Нека всички истински българи тази вечер да подкрепят нашия единствен отбор, заради който имаме повод за гордост в последните години. Нека да вярват до последно, дори и мача да не се развива добре за нас, защото ЛУДОГОРЕЦ е способен на какви ли не обрати. Онези не са нищо особено (полу-аматьори можем да кажем) и ако им вкарараме ранен гол, ще им омекнат колената. Въпросът е, че Лудогорец е пълен с отлични футболисти, които обаче до момента през сезона като че ли не могат да играят заедно. Но може би в течение на времето играчите ще се сработят, ще свикнат с идеите на Бруно и ще мачкат.

Uigtfri
21.07.2015 14:47

Аз пък съм сигурен, че ще бием тези (полу) аматьори, ако ще и с повече голове на чужд терен, но ще ги отстраним. За съжаление (или не) отново ще трябва да минем през трудния път. При условие, че ги елиминираме тия, мисля, че ще се класираме и за плейофа. В действителност миналата година теглихме доста неприятни съперници и фортуна никога не бе на наша страна, като изключим в началото срещу Дюделанж, а сега жребия е по-благосклонен към нас и не бива да изпускаме този златен шанс да се класираме отново в групите на ШЛ, защото противниците ни (Милсами и Шкендербеу евентуално) със сигурност не бяха най-тежките, срещу които можехме да се срещнем в съответните кръгове. Лех Познан, Партизан и Карабах определено са по-трудни опоненти, но за щастие изтеглихме албанците и ще играем с тях, ако си свършим работата тази вечер. Относно другите ни евроучастници - не възлагам много надежди за Берое, но Черно море съвсем спокойно могат да поднесат изненадата в Минск.

stefanBG111
21.07.2015 14:11

Трябва им време да се сработят новите играчи със старите играчи. И аз вярвам, че можем да бием тези аматъори, дано затворим устите на хейтърите. Голям плюс е, че Марселинъо е на линия и се очаква да е титуляр. Дано очакванията ми за луд мач с участието на Лудогорец се сбъднат. Иска ми се от една страна медиите и хейтърите да замълчат, като видят и 3 отбора напред. Дано тези отбори докажат, че повечето са грешали за нивото на футбола ни.

BeroeJR
21.07.2015 13:47

А дано,ама надали.Все пак дано успеят *smile*

AC_Milan_92_45
21.07.2015 13:16

Защо ли си мисля, че Лудогорец ще си ги бие на хендикап, този първи мач много на черно тото бие, пък и те играха съмнително слабо. каквото и да е било, първия мач, дано довечера да е различно

stefanBG111
21.07.2015 13:02

Успех на Българските ни отбори. Надявам се да победим довечера, дано станем свидетели на лудите мачове на Лудогорец отново. Надявам се тренъора да върне Терзиев в защита, защото е много по-добър избор от Александров. Mарселинъо се завръща, а и от него зависи играта на Лудогорец до голяма степен. На новите им трябва време, не са обиграни още. Дано изиграем нашата игра и да победим.

Deco_Sneijder
21.07.2015 12:49

С оглед първия мач според мен нищо добро не ни чака.Ние сме по-класния отбор,но не сме обиграни...ще бъде изключително жалко да отпаднем още във 2-ри кръг,защото това значи нито ШЛ,нито ЛЕ за съжаление.Ще стискам палци за българското довечера,пък дано стане чудо,защото ако Лудите бият няма да е нещо нормално а наистина чудо.Милсами на пръв поглед не са някакъв сериозен отбор,но при аванс от 1 гол и домакински мач,ще пазят този гол със нокти и зъби.Най-много се плаша от необиграния отбор на Лудогорец без Кайсара,Безяк,Ешпиньо наистина ще е трудно...За вратата имам сигурен човек,това ме успокоява винаги когато гледам мачовете на Лудогорец,когато видя Владислав Стоянов титуляр *smile* В защита Александров и Моци са добре,чух че Минев е под въпрос,Ангуло не е лош вариант от ляво,обаче Минев се справя доста по-добре,сякаш Ангуло още не е свикнал толкова с отбора,колкото Минев.От дясно-Най-добрия играч на Лудогорец поне според мен-Кайсара го няма вече и дори и Дани Алвеш да викнат няма да може да го замести веднага,според мен на Сисиньо ще му трябва доста време,докато заприлича на нещо като Кайсара.В средата Дяков е окей,но Лукас Саша,мисля че ще му трябва малко време да се наложи,по фланговете Лукоки изглежда не лош футболист,но според мен би било по-добре да се разчита на Мишо А.От ляво Мисиджан-това е най-добрия вариант,изключителна класа притежава този футболист и ако направят силен сезон тая година,най-вероятно той ще е новата трансферна цел на големите отбори.Марселиньо-това може би е единствената добра новина за лудите,той е уникален на позицията си,винаги може да измисли нещо,техничен,бърз и с добър удар,това поне ни дава надежди за нещо добро довечера.И накрая на върха на атаката-Кишада...Не това е варианта според мен,вярно че няма кой,но трябваше до момента да се вземе някой добър нападател,Кишада не е лош,но според мен с такъв нападател не може да тръгнеш да търсиш пробив в групите на ШЛ,Кишада за резерва е перфектен,но не и за титуляр.
Желая успех на Лудогорец,ще бъде истински ад гостуването им довечера,но знаем какви мачове правят те,дано късмета също бъде с тях,нека бъдем ЗА българското довечера. *smile*

Pechenqgata
21.07.2015 10:28

А дано, ма на дали... (освен черното тото пак да излезе на някои зализани личности)

Stratievv
21.07.2015 10:25

Ние можем само да се надяваме да го направи.