Джерард удря стилно и бързо като боксьор (видео от инцидента)

12:27
Джерард удря стилно и бързо като боксьор (видео от инцидента)
Съдът, който гледа делото на Стивън Джерард за сбиване, чу днес, че капитанът на Ливърпул "удря със стил и с бързината на професионален боксьор".

29-годишният английския национален полузащитник е обвинен, че се е сбил с контузения бизнесмен Маркъс МакГий, на 34 години, в нощен клуб в град Саутпорт, близо до Ливърпул в края на миналата година. Боят се е случил, след като Джерард е поискал карта, която контролира плейъра в заведението. Той е казал на МакГий -

"Дай ми това, момче!"

Прокурорът Дейвид Търнър каза пред съда:

"Господин МакГий се е обидил от отношението и израза "момче", така че отказал. Няма много хора в Мърсисайд, дори и на други места, които да откажат желание на Стивън Джерард, но господин МакГий го направил."

След това Джерард се ядосал и след 6 минути започнало пререкание и размяна на псувни като "сблъсъците на терена между професионални футболисти". Търнър добави:

"Господин Джерард загубил контрол, той е бил бесен на МакГий."

След това приятелите на Стиви Джи дошли да помогнат и един от тях, Джон Доран, блъснал МакГий назад и "нанесъл удар с лакът по лицето му", добави Търнър пред магистратите. Той заяви още:

"На този етап, Джерард тотално загубил контрол. Само за секунди, Стивън Джерард се присъединил към атаката с поредица от ъперкъти, доставени със стила и с бързината на професионален боксьор."

Търнър добави, че най-важното нещо е дали играча на Ливърпул е действал в самоотбрана:

"Стивън Джерард е футболист от световна класа. Той има честа да бъде капитан на ФК Ливърпул и да играе за Англия. Той е звезда! Той е роден в Ливърпул и тук в Мърсисайд е герой. Ние не можем да кажем, че г-н Джерард нормално е арогантен човек. Ние искаме да кажем, че тази нощ той просто е загубил контрол и е участвал в атака, която не е трябвало да се случи. Той предаде сам себе си."

Джерард се изправи сам на процеса, след като останалите шестима обвиняеми за сбиването се признаха за виновни.






Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
22.07.2009 15:26

е аз си изразявам моето мнение, пък те квото си искат да го правят ;> а колкото до мачкането не знам.. откакто гледам футбол не съм видял Ливърпул шампион на Англия.. по дъртите фенове може и да имат някви смътни спомени *joking*

pecata88
22.07.2009 15:04

Брей..... големи демократи "законите били за всички".. Аз да сам казал нещо различно? Само че не разбрах за какъв затвор говорите? За счупен зъб ли? Те в Англия за такова нещо не те вкарват, пък ние от България се възмущаваме. В Б-я ако има един човек в затвора заради средна телесна повреда (а в случая е такава) здраве му кажи. Ще кажете "да ама това е Англия" само че човека има чисто садебно минало и това е от голямо значение. Ще му лепнат там глоба и труд и толкоз. За съжаление на хейтърите Джерард пак ще мачка по терените в Англия.

spitara
22.07.2009 14:10

Е голема работа отишъл е с компаня и са случва се ,дай да си седи се у тех та нали и той е човечец мислите ли ,че не му е писнало секи да го спира и е разпуснал ...pecata88 Арианата е много хубава бира бе *thumb_up*

gocktherock
22.07.2009 09:52

+1 @TigerJK

Вие сте като повечето пикльовци съдии. Щом видите, че е известен и веднага се напикавате в гащите. Значи може да утрепе човек, може да се сбие без някаква причина. Но той е "обикновен човек" като всички нас. Всеки може да утрепе човек, защо пък да седи в затвора. Аман от малоумници като мислене в тая страна. По същата причина с тоя Ставийски. Що не го оставим да си живее живота спокойно, той човека е дал на България много

TigerJK
22.07.2009 09:37

Takeo прав си и те са хора като нас, тогава защо трябва да ги съдим като "звезди"? кво като е капитан и ала бала играел за англия, законите трябва да са еднакви за всички. Или кво може да пребие някой както правят обикновените хорица, ама не може да си понесе наказанието което биха понесли те.

paco_kl
22.07.2009 07:35

хваща ме яд чак като чета коментарите ви!че вие направо му станахте адвокати бе,що не ходите да го защитавате?ще ви плати в натура.след като е истински мъж на терена и извън него,трябва да си понесе последствията като такъв!но...ще има едно обжалване,ще съжалява и ще се плюнчи като Вучков,само и само да не влезе в панделата,а,там му е мястото.като не може да пие,да не сяда!като е звезда,не е господ.пожелавам му ако не влезе в затвор,да му организират и на него такъв побой-и на тези които го защитават

pecata88
22.07.2009 01:04

dan , tania68 ли си, ти и всички други смешници могат само да завиждат-ето това е капитан от класа- мъж на терена и извън него, човек с характер и т.н... много важно че се напил и забил две крошета там... на всеки се случва и никой не е застрахован от такива неща. Важното е че нашият капитан е боец и на терена и извън него, той си отваря бирата с вилица, не звани на тъщата и пие каменица, апък хейтъри като теб пият ариана *sick* *joking*

Girl_R_love
22.07.2009 00:35

Не съм фенка на Ливърпул,но винаги съм харесвала играта на Джерард.И не може да твърдите,че само защото се е сбил е палячо или нещо подобно.Защото ако сравняваме него и Роналдо,както е напревено по долу има цяла вечер да изброявам доброто у Стиви.Едно сбиване не е края на света.

Takeo
21.07.2009 23:47

Поведението на Джерард при всички случаи подлежи на укор и е неправилно. Голям футболист като него е пример за подрастващите и подобни неща не са желателни за и без това доста наситената с насилие Англия. Но има и друг момент. Често забравяме,че тези хора са като нас и имат съвсем обикновени човешки нужди, пороци и т.н. Те се подават на напрежението по същия начин както всички останали и не можем да очакваме да реагират по-най правилния начин винаги. Имаше случаи и с други футболисти проявили агресия, някои дори и са прекарали известно време в затвора. На всеки се случва да кривне от правия път, въпроса е как се връща в него. Ако действително Джерард е направил това,за което го изправят пред съда нека си понесе наказанието. Но не прибързвайте с квалификациите заради една грешка.

daniaa68
21.07.2009 22:15

nino6 прав си К.Роналдо е манекен и палячо. Аз никога не съм го харесвал. Винаги Джерард ми е бил симпатичен но сега ми падна в очите.

nino6
21.07.2009 22:01

daniaa68 (dan_6*cool* ти си ми много интересен човек и винаги чета твоите коментари със интерес и се забавлявям,но сега с този коментар ми се наби в очите.Щом джерард е палячо то тогава онзи тама манекена Роналдо каф трябва да е палячо на палячовците като тебе *stop*

RangerSS
21.07.2009 21:57

Шит разочарован съм от Стиви Джи ! Само с ъперкъти ли ве, що не приложи и некъв хай-кик или кроше ? *joking* За всички,който пишат глупости ше кажа ,че Джерард просто се е налял повече и се е сбил в бара.Нормално,всеки го е правил и даже се е държал по-добре от Ледли Кинг,който явно се има за 9-тото чудо на света.

daniaa68
21.07.2009 21:35

Знаех си че този е престъпник ! Егати и футболната звезда. Смята се за много велик , ама не се вижда къкъв палячо е !