СR9 си падал по двама фенове на Манчестър Сити

16:49
СR9 си падал по двама фенове на Манчестър Сити
Звездата Реал Мадрид Кристиано Роналдо, разкри че много си пада по музиката на двама от най-известните фенове на Манчестър Сити Лиъм и Ноел Галахър, които са част от известната група "Оейзис".

"Винаги съм се радвал на факта, че играх в Манчестър Юнайтед, а не в Ливърпул. Причината е, че "Оейзис" са много по-добри от "Бийтълс", смята Кристиано.

"Ако трябва да съм честен, когато пристигнах в Англия изобщо не ги знаех, но съотборниците ми в Юнайтед, особено англичаните обожаваха музиката на "Оейзис" и много ме запалиха по техния стил", допълва Роналдо.

Запитан дали знае, че двама от членовете на бандата са фенове на Манчестър Сити, СR9 отвръща:

"Никой не е съвършен. Няколко пъти съм виждал "Оейзис" из Манчестър, но не съм имал възможност да говоря с тях. Честно казано, те не изглеждаха особено достъпни, но предполагам, че това е нормално, когато говорим за артистични натури", споделя Роналдо.

"Много ми харесва техния типичен манчестърски акцент, който придава особено звучене на парчетата. Може би ще ги поканя да гледат "Ел Класико" и после да ми спретнат един частен концерт в Мадрид", шегува се крилото на мадридчани.

Някои от британските издания предполагат, че Роналдо би изял някоя доста сочна ругатня от членовете на "Оейзис" за тази си покана. Както е известно, точно тази рок-банда е известна със своя избухлив нрав и пиперлив речник, който не пощадява басма на никой, включително и на английската кралица, която често е била "благославяна" от някои от членовете на "Оейзис".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villitu
22.07.2009 00:55

Такива коментари трябва се наказват с BAN *evil* каде са админите *wonder* *angry*

TigerJK
21.07.2009 18:55

една лъжа казана 100 пъти става истина :> така че, гей или пък не една огромна част от хората го вярват.. а и като излиза с жени не означава че има катинар на задния двор *joking*

neveragain
21.07.2009 17:33

хубаво е че и любимата му група е от манчестър