Трансферна бомба: Арсенал договори голова машина

14:25
Трансферна бомба: Арсенал договори голова машина
Английският гранд Арсенал е на път да хвърли голяма трансферна бомба. Според "Various", лондончани са договорили машината за голове на Порто - Джаксън Мартинес.
 
28-годишният колумбийски национал ще струва на артилеристите 24.8 млн. паунда. До броени дни се очаква трансферът да бъде обявен официално.
 
Мартинес премина в Порто от мексиканския Чяпас през 2012-а г., като за 3 сезона с екипа на драконите отбеляза 67 гола в 89 мача. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
24.05.2015 11:38

Няма значение възрастта Тевез е на 31 пък вижте какво прави, и спокойно може да играе поне до 35 години като цяло южноамериканците имат добра подготовка, и могат да играят доста години,а Мартинес ще е страхотен трансфер много е резултатен и може да вкара почти всяко положение, докато Жиру може да пропусне почти всяко....чудно ми е какво ще прави с Саного и Подолски ако вземе Мартинес, защото Венгер каза че ще разчита на Акпом в бъдеще което означава, че може би ще използва следващия сезон Жиру,Акпом и Мартиес.ще видиме.

Cantona_bg
23.05.2015 19:16

хахахахахах докато не пише официално, феновете на Арсенал да не се радват.Пише че е на път да го привлекат а не ,,са го привлекли,,

drogba_fen_911
23.05.2015 17:48

Тоя го договарят от 2 години все някой и все още си цъка в Порто.

Обзалагам се обаче, че Шубата другата седмица ще излезе с изявление, че не се интересува от него *joking*

Amateur2014
23.05.2015 18:31

"шубата" ахахаххахаха, това не бях го чувал

ReDeViL666
23.05.2015 17:45

24.8 млн. паунда ????? Порто винаги си раздуват цените на футболистите, така се издържат , а за тези пари не мисля , че ще го дадът. Но пък , ако е вярно ще е удърът на трансферния прозорец.

SantiCazorla19
23.05.2015 17:45

Силно се надявам тази новина да е истина. Гледам, че има някои, които не искат да рискуваме, но риска си заслужава, а и само така можем да спечелим титлата. Няма как без да рискуваме, 25 милиона паунда си е приемлива сума за Мартинез. При положение, че е истинска голова машина в Порто тези пари са нормални. Харесвам Жиру и през този сезон, когато беше във върхова форма му се кефех много, но мисля, че ни трябва нещо по-добро от него и се надявам това да е Джаксън. Ако Оливие заслужава титулярно място, нека си го спечели срещу колумбиеца. Уелбек предполагам, че повечко ще играе на крилото, дано подобри представянето си.

Fabars
23.05.2015 16:22

Джаксън Мартинез наистина ще си тръгва от Порто, обаче ако се вярва на Венгер(което е истина в 95% от случаите), подсиленият отбор няма да е Арсенал.

Amateur2014
23.05.2015 16:21

Абе само на мен ли ми се струва, че 25млн. паунда вече не е висока цена за играч, пък било то и на 28 години? На Кавани му искат 60млн., на Фалкао 45млн., Ван Перси преди 3 години беше 25млн. Според мен, цената е съвсем справедлива за играч, който е наръгал толкова много голове за три сезона. съмнява ме Порто да продадат играч толкова евтино, но ако е 25млн., Венгер ще е направил супер сделка.

И не вярвайте на тази Уикипедия изцяло. Ей сега мога да отида и да напиша, че Меси е играч на Арсенал. Най-точното е да отидете в Трансфермаркт и да видите на кой отбор е играч даден футболист.

caramell
23.05.2015 16:09

Честито на печелившите. Време беше Венгер да вземе голова машина , Джаксън е точно такъв. Ще направи фурор във ВЛ. Не гледайте възрастта , а качествата на играча.

pesholudiq
23.05.2015 16:07

Оле той бил на много години, аз мислех, че е около 24-25 годишен .. *lol* Добър е, може и да пасне на Арсенал.

Fabars
23.05.2015 16:11

Скаутите много бавно слабо са действали, отишъл е в Порто на 24-25 от Чивас, когато вече много сезони се е доказвал в мексиканското първенство.

RosickyBoy
23.05.2015 16:04

Предвид това, че почти никой играч вече не се задържа в клуб повече от 4 години, след като е трансфериран, не виждам какъв е проблема като е на 28, понеже с оглед традицията на 31-32 би си тръгнал от Арсенал например - първо. Второ - на този играч не му личат въобще годините, играе тройно по-добре и физиката и бързината му са в пъти по-добри от по-младите играчи. Съмнявам се да е истина обаче, за жалост. *smile*

crreal
23.05.2015 15:45

Много странно в Уикипедия вече го дават като играч на Арсенал, или е объркано, или сделката е готова и чакат 1 юни да я обяват официално.

Captain_Vidic
23.05.2015 15:26

И без това на ФИФА-та винаги отива в Арсенал *joking*

Danskrastev
23.05.2015 15:16

Мартинес в момента е най-добрия вариант видях ме какви мачове направи за Порто,и как почти при всяка изгодна ситуация вкарва гол, я си представете да го притежавах ме на мястото на Жиру в мача с Монако когато Жиру направи уникалните пропуски.Анри беше много прав в мнението си, че ни трябват четирима нови играчи, вратар защото и Оспина и Счесни не са постоянни и правят грешки един централен защитник, защото Мертезакер е на години, и определено трябва да има някаква алтернатива Габриел е потенциална такава ,но все още не се е доказал,дефанзивен халф за да има повече опции защото при контузия на Коклен не виждам кой ще го замести, и един нападател от световна класа ето от това има нужда Арсенал,но Венгер пак ще каже че не му трябват играчи и как виждаш ли Саного ще стане следващия РВП....ако не се привлече нападател се надявам Уелбек и Акпом да се развият и да станат резултатни нападатели иначе не виждам друг вариант ако не вземем нападател.

Fabars
23.05.2015 16:07

Няма нужда това „ме“ да го отделяш всеки път. Ако и в правописа се почне с мекане... *wink* Иначе по темата ако това е истинар тези пари за тая възраст - не помня Венгер да е правил такъв трансфер, но си мисля и се надявам Венгер да го е договорил за едни 15 мил. максимум.

ApricotGarden
23.05.2015 15:07

В Уикипедия вече е трансфериран, а си мисля, че прозореца отваря на 1-ви юни. *joking*

LiamBrady
23.05.2015 15:04

Не е в наш стил да даваме такива пари за играч на такава възраст, но този път бих бил склонен да направим изключение. Харесвам доста Жиру, най-вече понеже си личи, че му пука и доста театрално реагира, когато прави пропуск след пропуск, но всякаш не е човекът, който ще донесе големите трофеи на Арсенал. Проблемът с поста на нападателя е доста деликатен, понеже не може да си сигурен какво си купуваш. Много хора искат Кавани, но в големите мачове срещу Челси и Барселона, ПСЖ може би играха с човек по-малко. Левандовски откакто премина в Мюнхен не ми прави същото впечатление (признавам, че не съм изгледал много негови мачове и мога да греша, но пропускът срещу Барселона в първия мач допринася изключително много за моето мнение). Фалкао дори няма смисъл да го коментирам. Има и други примери, но идеята ми е, че всеки един от изброените в някакъв период от кариерата си е бил силно желан от феновете на Арсенал, а всъщност най-вероятно сме щели да останем разочаровани.

Аз лично мечтая за Бензема (говоря за играчи, които г/д има някакъв минимален шанс да дойдат в отбора), колкото и налудничаво да звучи. Остава в сянката Роналдо и другите големи имена в Реал Мадрид, но всъщност е супер трудолюбив и невероятен отборен играч. Наскоро видях, че е в топ 10 на голмайсторите в ШЛ, а има още доста години футбол пред себе си.

И все пак бих се задоволил с Джаксън Мартинес, но първо бих искал да го видя официлано. *joking*

Ivaylo94
23.05.2015 17:05

Те тва щот им са " истинските " фенове ! Смятай щом проявяват и неуважение към Касияс за какво става на въпрос ! Сметни и колко трябва и да са заблудени за да искат друг човек на върха на атаката ! Сметни щом и не искат Карло Анчелоти ! Толкова са " фенове " ! Съгласен съм с това което си написал ! За мен Бензема е един от най-опасните играчи в състава на Реал и за един фен, който не е пристрастен към Реал Мадрид ами към футбола или някой друг отбор , за него Бензема изобщо не е в сянката на някой от Реал ! Жалко щом мислят така феновете им ! Те нали знаеш повечето им са фенове не на Реал ами на Роналдо ! *lol*

LiamBrady
23.05.2015 16:49

В много форуми и теми съм виждал как фенове на Реал го хранят и искат друг човек за върха на атака на отбора си. Може би не съм се изразил докрай точно и конкретно. Съгласен съм с теб за казаното и най-вече за представянето на Бензема в Класиките. Под оставането в сянка имах предвид, че доста фенове недооценяват неговия принос и че не е типичния консуматор, а участва и в създаването на положения (неща, които не се оценяват от повърхностните фенове).

Ivaylo94
23.05.2015 16:30

Бензема да остава в сянката на Роналдо или някой друг от отбора ? Ти луд ли си, човек !!! Как ще кажеш такова нещо... Бензема винаги е бил в основата на Реал Мадрид ! Също е опасен играч, който може да реши мача по всяко време ! И преди съм го казвал, че винаги когато играем срещу Реал, Бензема ни създава не малко проблеми ! Да кажеш, че е в сянката на Роналдо и повечето звезди е смешно ! Виж за Роналдо съм малко по-съгласен - все пак е звездата на отбора, но за второто веднага те критикувам и ти давам пример ! Ще ми кажеш, че Бензема е и в сянката и на Бейл ли ? Не се изразявайте с такива глупави коментари ! Не го приемай, че се заяждам или те обиждам, просто не съм съгласен с това което казваш !

Arsenal966
23.05.2015 15:43

Точно така ! И аз бих се радвал на трансфер на Мартинез в Арсенал,но ако трябва да гледаме реално,едва ли ще стане,а Порто за по-малко от 35 милиона евро няма шанс да ни го дадат.Не знам защо на коментара ми се изредиха само минуси,но хората пък нека си вярват,че Венгер ще даде е така 40 милиона евро за 29 годишен играч,просто не е в неговия стил.

LiamBrady
23.05.2015 15:24

Нямам предвид само парите, а връзката между възраст-цена. Йозил и Алексис са значително по-млади от Джаксън Мартинес. *smile*

ComsteR
23.05.2015 15:19

Как да не е в ваш стил? 80милиона за 2ма играчи.

Danskrastev
23.05.2015 14:58

Дано е истина ,че ми писна от Жиру за нищо не става,Мартинез спокойно може да вкарва поне по 30 гола на сезона с халфовата линия която имаме....

Arsenal966
23.05.2015 14:38

Ние не сме Сити,не правим трансфери на 28-29 годишни играчи за 40 милиона евро (Фернандиньо).Колумбиеца през октомври ще направи 29.....силно се съмнявам Венгер да даде толкова много пари за него,пък и риска от това още от 1-вия му сезон във ВЛ да не започне да бележи редовно е голям !

Arsenal966
23.05.2015 23:54

Напълно съм съгласен с това което каза,че е на почти 29 не е проблем,колумбиеца мисля че и на 32 ще мачка за нас,стига да го вземем.Проблема е че много не вярвам да стане това,именно защото си струва парички,а пък е на почти 29.....по-скоро не бихме го взели отколкото обратното,така клонят везните ако Венгер си действа и това лято както попринцип прави,но пък ако ни изненада ще е супер.Все пак не искам да имам големи надежди,че накрая ще отиде в да кажем Ман Ю и ...*erm*

SantiCazorla19
23.05.2015 23:41

Снощи Джаксън се е сбогувал с феновете на Порто, така че очаквам да го привлечем, така че дали би бил добра опция, дали не, ще разберем. Е, дано ние да го привлечем де, защото със сигурност има и други кандидати за подписа му. Иначе това, че е на 28 години не мисля, че е огромен проблем. Спокойно може да играе на високо ниво още поне 3 години, а ако се адаптира бързо към ВЛ, то тогава може да се каже, че имаме класен нападател, такъв какъвто не сме имали от Перси за съжаление. И за да не ме нападнат феновете на Жиру, ще кажа, че харесвам французина и че го смятам за добър, но не е толкова класен, за да станем шампиони с него и ако трябва да бъде титуляр в Арсенал, нека се пребори с конкуренцията на Мартинес. Тогава бих го признал за световна класа нападател.

Arsenal966
23.05.2015 21:57

Много по-добра опция от Жиру е ако питаш мен,защото е една идея по-подвижен.Попринцип мерника на Жиру с левачката не отсъпва според мен на този на Мартинез,но колумбиеца притежава повече козове в джоба си,защото хем е по-бърз от Жиру,а пък при скачането,задържането на топката и т.н. е също толкова добър ! Просто гледам да не очаквам много от Венгер.То хубаво отдолу са се изписали коментари,така онака....не глейдате годините,той ще мачка в Арсенал,пък на моя коментар в който съм писал,че едва ли ще го вземем защото е на 29.....минуси слагат.Еми просто когато Венгер даде над 35 милиона евро за 29 годишен нападател.....може да ми се обадите *erm* И аз много го искам в Арсенал,но....

MayweatherKING
23.05.2015 21:37

Абе пак ще е по-добре от Жиру да ти кажа *party**party*

sluchainik
23.05.2015 14:36

Дано да е истина перфектен нападател за Арсенал дори и да не съм им фен *smile*