Кантона скочи на Сити: Парите ви нямат значение, Юнайтед пак ще е пред вас!

15:05
Кантона скочи на Сити: Парите ви нямат значение, Юнайтед пак ще е пред вас!
Ерик Кантона се изказа негативно по адрес на трансферната политика на Манчестър Сити и заяви, че въпреки многото хвърлени пари за нови играчи, "гражданите" отново ще дишат прахта на Мачестър Юнайтед и през този сезон.

"Парите им са страхотни, в това няма спор. Но така само се взима на килограм. Правенето на отбор е нещо доста по-различно.", коментира легендата на "червените дяволи".

"Много важно е да важно е да се работи с младите английски футболисти, както прави Юнайтед. Затова и тази година момчетата на Фърги пак ще са много пред Сити. Тъй като са един колектив, съставен от силни индивидуалности", допълва французинът.

"Мисля, че решението Майкъл Оуен да получи номер 7 е много добро. Той напълно заслужава тази чест", каза още Кантона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
22.07.2009 21:06

Евалата *wink* Тва си е самата истина.. МАН УТД са най-добрите !

mataresse
20.07.2009 23:36

Кво говорите бе хора...как ви мина през акъла да сравнявате Сити с Юнайтед.....отбора на SAF е най-великия,част от футболната история , а Сити са просто поредния провал тип НЕ"Реал" Мадрид....

blq
20.07.2009 12:44

Много правилно изказване на любимият ми легендарен футболист *smile* Манчестър Юнайтед си имат традиция, докато Сити имат само пари. *sick* Не че нямат класни футболисти, но във футбола парите не са всичко *stop*