Стефанов иска премахване на плейофите

11:55
Стефанов иска премахване на плейофите
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че е възможно разделе­нието на А група на две плейофни полови­ни след изиграването на редовния сезон да отпадне. Преди годи­на тимовете бяха групирани на две седмици, а сега на две шестици заради нама­ляването на отбори­те в елита.

Ако пред­ложението на боса на белите бъде прието, то съставите ще иг­раят три пъти по­между си - 33 кръга, като при третото завъртане домакинс­ко предимство ще има тимът с по-пред­но класиране.

"Предложих на Изпълкома плейофи­те да бъдат премах­нати. Но не сме гово­рили повече по този въпрос. Кога ще е следващото заседа­ние само Борислав Михайлов може да ви каже. Ако разделение­то на две шестици бъде премахнато, от­борите ще играят три път помежду си. Това е най-правилни­ят вариант. Видя се, че формулата с плейофите не е особе­но удачна. Втората половина реално не играят за нищо", ка­тегоричен бе членът на Изпълкома, цитиран от „Тема спорт”.

Президентът на Славия заяви, че тимът му е заслужа­вал да си тръгне и с трите точки от гос­туването на Черно море (1:1).

"Доволен съм от играта. Надявам се, че момчетата ще продължат в тази по­сока", завърши Вен­цеслав Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
21.04.2015 13:08

10 отбора по 4 мача....такъв формат искам*smile*

night_wolf1984
21.04.2015 21:20

Така трябва,за да няма долни сметки и мачове....тогава всеки ще се бори с всички сили*smile*

MarkoPolo
21.04.2015 17:30

Това ще е перфектния вариант !

CTID
21.04.2015 13:01

Плейофи разбирам да има само, ако са както в САЩ. С директни елиминации и победителя на финала става шампион. Иначе са излишни.

kabela91
21.04.2015 12:42

Направо си е простотия с тия разделения направете отборите 10 в А група и ще има само добри мачове ще се играят по 4 мача със всеки. И някой други изискавания със стадионите Електронни табла,Осветление,Трева а не нива и други изисквания от този сорт . Който ги няма направо в Б група и след като си ги изпълнят чак тогава да имат право да се завърнат в А. Кви са тия мачове на нивата няма и осветление нищо.А да не говорим , че платената телевизия след като е такава трябва да има много повече камери по терена различни гледни точки а не с 5 камери да ми снимат и от 5 повторения да не разберем кво станало. Пародия е тая А група .....