Дани Абало пред трансфер в Бетис

11:53
Дани Абало пред трансфер в Бетис
Един от емблематичните играчи на Лудогорец Дани Абало ще бяга от Разград в испанския Реал Бетис. „Меридиан Мач" научи, че андалусийци искат да вземат крилото през лятото.

Договорът на играча с „орлите" изтича тогава и на този етап няма изгледи да бъде продължен. В същото време Бетис е отлична алтернатива за Дани Абало, защото севилци почти на 100-процента ще се завърнат в елита на Испания. Отборът в момента е на първо място в Сегунда дивисион, водейки с 6 точки пред втория. Именно заради това Дани Абало иска да смени Разград със Севиля.

Според запознати шефовете на Бетис все още не са взели окончателно решение дали да предложат договор на Абало. Скаути на севилци са гледали първата среща на Лудогорец с Левски за Купата, за да преценят дали си струва. Очаква се Бетис да прати свои хора и на реванша.

Иначе 27-годишният играч има предложение за нов договор от Лудогорец, но на този етап отказва да го подпише. Очаква се това да стане след втория мач с Левски, когато реално ще стане ясно дали Бетис ще му предложи контракт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ko4o4
16.04.2015 17:15

Един от емблематичните играчи ЩЕ БЯГА ... - тия Winner пак избухнаха с тъпо изказване - няма какво да бяга, съвсем нормално е и много по-добре за него да се завърне в родната му Испания, където възможностите му ще са в пъти повече(вкл. и финансовите) ... *cool*

kabela91
16.04.2015 17:01

27 до 30 години не са много но ако си от класата на Пирло,Тоти,Роналдо или Меси.Но с неговата класа невярвам , че на 30 или 31 години ще е толкова добър колкото до 27

ispan3ca
16.04.2015 13:27

Много ясно, че има алтернатива в Бетис. Многобройни мачове с Барса, Атлетико, Билбао, Валенсия и Мадрид са му сигурни. А и има само 2 седмици пауза. А тука ще играе с отбори като Марек, Хасково, Локо ПД... ще почива цяла зима, я влязат Лудогорец в ШЛ, я не... *smile*

kabela91
16.04.2015 16:59

Не исках да кажа , че 27 са много , но на тази възраст няма да има време да отиде в Бетис да искара там 2 или 3 години за да го забележат и да се докаже.И след тия 2 или 3 години да приемем , че му върви добре в Испания , но на колко години става на 30 и кой по-добър отбор ще го иска тогава.След 30 започва спада на кариерата на футболистите така, че няма как на 30 да отиде в някой отбор с който да печели купи и да играе в ШЛ или ЛЕ.А в Лудогорец може да вземе няколко купи и да играе няколко пъти в Европейски клубни турнири което е мечта за всеки футболист. И то може да го направи до 30те си годинки да не говорим , че и след това може още няколко пъти да го направи,но като резерва.

MarkoPolo
16.04.2015 14:59

Значи пич, нито пари ще вземат Лудогорец, ако отиде в Бетис, нито 27 години са напреднали за играч. Още по-малко пък важи поговорката "по-добре първи на село от колкото последен в града" във футбола. Защото ако отбора е последен, но играча е показал добра игра за първенството, ще има възможност да бъде взет от друг клуб. От друга страна Бетис не са незнаен отбор и е вероятно да направят силно завръщане. Разбирам го много добре, и си мисля, че на 100% ще иде в Бетис ако му предложат договор, пък дори и да търка пейката. Нищо против Лудогорец, но за да се задържат добри играчи в нашето първенство, трябва да има и други отбори които да го правят силно. По-силните ни отбори я изкарат още един сезон, я не.

kabela91
16.04.2015 14:33

Да де ама нали тук печели титли , купи и може да играе в Европейски клубни турнири докато при Бетис може само 1 година да е в елита и после пак 2 девизия и така няма да спечели нито една купа , няма да играе в Европа 100% и повечето мачове ще губи със сигурност. Да наистина нивото е доста високо там, но по-добре първи насело отколкото последен в града нали ? Той си знае много добре , но дано да му вземем добри пари и да идва следващия по-добър играч на негово място така и така годините са му напреднали.