Зеедорф скочи на Роналдиньо: Нищо не тренираш!

11:38
Зеедорф скочи на Роналдиньо: Нищо не тренираш!
Мини-скандал избухна вчера на сутришната тренировка на Милан, разкриват италианските медии. Кларанс Зеедорф избухнал срещу бразилската звезда Роналдиньо, който гледал повече да се крие от сутришното слънце, отколкото да се раздава на заниманието на своя отбор.

Бившият футболист на Барселона изглеждал доста незаинтересован от случващото се на тренировъчното занимание и неговата апатия вбесила Зеедорф:

"Нищо не тренираш. Вложи поне малко ентусиазъм", казал холандският халф, според пресата на Ботуша.

Зеедорф обаче, бил бързо скастрен от помощник-треньора Мауро Тасоти, който на висок глас обявил:

"Тук аз давам заповедите."

Поведението на Роналдиньо едва ли е изненада за феновете на футбола. Както е известно, една от причините бразилецът да напусне Барселона беше именно несериозното му отношение към тренировъчния процес и нарушаването на режима.

Новият наставник на Милан Леонардо обеща на тифозите на "росонерите" да накара Рони "здраво да се изпоти" по време на тази предсезонна подготовка, но явно засега легендата на миланския гранд не може да пребори апатията на Роналдиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Italian4eto
21.07.2009 17:37

Еи смотаняци като не разбирате от футбол не пи6е6те коментари Рони е голям игра4 доказал го е и 6те видите тая година като разпилява не6тастните ви отбор4ета *joking*

TigerJK
17.07.2009 15:51

може да е бил всякакъв, ама последните 2 години само нагъва чипс ;> или си фен на Милан или не си следил надебеляването му напоследък *joking* То и аз като малък имах ПОТЕНЦИАЛ ама за да стане нещо трябва РАБОТА, която Роналдиньо за пореден път показва, че не му се върши. Може би ако се върне в Бразилия ще е много довър, какъвто е в момента Роналдо там, но в Еврпа стила е друг.

paco_kl
17.07.2009 14:31

абе тука да няма хора с килийно училище?на ред по 2 грешки си е направо илитерат(неграмотен)поне го напиши правилно,тогава изказвай смешното си мнение за футболиста с огромен потенциал и признат от цял свят за най-техничен!освен това е избран за футболист на света преди няколко години и е световен шампион с Бразилия!да не пропуснем и на клубно ниво с барса.повече коментари не искам по негов адрес,освен ако не са солидно базирани с аргументи

mitaka88_bg
17.07.2009 12:15

То аз него вобше не г броя за калсен играч.Той 2 години беше на топ ниво и след това истърка пейакта на Барселона и Милан.Направо пътя за Бразилейро му е отворен!

martototo
17.07.2009 11:41

Елзъбио направо си е чао с футбола... нищо не ставя от него (2 години звезда и 2 години по късно пълен брак..... тва е нестава само с инжекций във футбола *wink* )