Утре е жребият за европейските клубни турнири

18:37
Утре е жребият за европейските клубни турнири
В петък в 13:00 българско време ще бъде теглен жребият за третия квалификационен кръг на Шампионската лига, където България е представена от шампиона на страната Левски. "Сините" победиха андорския тим Санта Хулия с 4:0 в София и едва ли имат проблем при класирането си за този етап от турнира.

Също така в петък от 14:30 часа ще бъде теглен и жребият за третия квалификационен кръг на Лига Европа. В тази надпревара нашата страна е представена от три тима - Черно море, ЦСКА и Литекс, като този жребии не засяга пряко само ловчанлии, които ще се включат от плейофната фаза на турнира, която се явява последен кръг преди групите на Лига Европа.

Отборът на Левски ще срещне един от победителите в следните двубои, като изписаните резултати са от първите мачове на втория квалификационен кръг на Шампионската лига:

Вентспилс (Латвия) - Дюделанж (Люксембург) 3:0
Интер Турку (Финландия) - Шериф (Молдова) 0:1
Дебрецен (Унгария) - Калмар (Швеция) 2:0
Макаби Хайфа (Израел) - Гленторан (Северна Ирландия) 6:0
СК Тирана (Албания) - Стабек (Норвегия) 1:1
Копенхаген (Дания) - Могрен (Черна гора) 6:0
Жрински Мостар (Босна и Херцеговина) - Слован (Словакия) 1:0
ВИТ Грузия (Грузия) - Марибор (Словения) 0:0
Висла (Полша) - Левадия (Естония) 1:1
Хафнафьордур (Исландия) - Актобе (Казахстан) 0:4.
Залцбург (Австрия) - Бохемиънс (Ирландия) 1:1.

Сигурните противници на ЦСКА в третия квалификационен кръг на Лига Европа са:

Йънг Бойс (Швейцария), Фредрикстад (Норвегия), Волеренга (Норвегия), Войводина (Сърбия), Аоел Никозия (Кипър), ИФК Гьотеборг (Швеция), Кошице (Словакия), Хайдук Сплит (Хърватия), Любляна (Словения), Хонвед (Унгария).

Срещу "армейците" може да се изправи и тим, победител от срещите във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

При положение, че Черно море успее да отстрани молдовския Искра Стал, ще има за съперник победител от втория кръг или един от следните тимове:

Рома (Италия), ПСВ Айндховен (Холандия), Хамбургер (Германия), Фенербахче (Турция), Клуб Брюж (Белгия), Лил (Франция), Брага (Португалия), Аустрия Виена (Австрия), Металист Харков (Украйна), Атлетик Билбао (Испания), Апоел Тел Авив (Израел), Фулъм (Англия), Одензе (Дания), Васлуй (Румъния), ПАОК (Гърция), Лех Познан (Полша), Слован Либерец (Чехия), Абърдийн (Шотландия), Криля Советов (Русия).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mengeme
17.07.2009 12:24

Лично очквам лесен жребий за Левски и ЦСКА! Според мен противник на Левски ще бъде победителя от Тирана - Стабек, а на ЦСКА ще се падне Фредрикстад, за черноморци очаквам доста труден жребий и си мисля, че някой тим с голямо величие ще пристигне в България, евентуално Рома или ПСВ! Дано не се окажа прав!

gocktherock
17.07.2009 10:54

Ако на Левски се паднат Шерифите, здраво да им е дупето *smile*

tokata_91
17.07.2009 10:27

Жребия ще го предават по РингБГ пряко от 12:30. И за ШЛ и за Лига Европа *stop* *wink*

Ebachaaa
17.07.2009 03:34

ХА *lol* ОК ОК Хайде сега лягай да спиш дечко и аз нямам търпение да видя съперника на 4орбата с който ще се подиграваме за напред ... аз съм сигурен ,4е който и да се падне ще отсрани Цска ........времето ще покаже и това го запомни .....нямали загуба от 3 години *joking* а колко победи имат ,нали направиха 2 равенства с Тулуза това е и останалото време не са играли аз не искам да се занимавам с тоя отбор, гледам си моя ама тая година Ще ни по изложите бая и за последно да ти кажа най големия срам за българския футбол беше това ,4е Цска остана без лиценз и се про4у с тва в Европа

MeToDueB
17.07.2009 03:06

вместо и ти да си пожелаеш, да се падне Копенхаген на Левски .. не може ОК, но да си пожелаеш силен съперник, а не после рев и сълзи, като отпадне .. : Левски, Черно Море, ЦСКА .. който и да е .. от някой Там Пере, Бате или подобен отбор с комочно име .. ще страдаме всички в България, защото нито един отбор няма да се класира, а само ще се изложат .. ИСКАМ да се падне най-силното на всичките ни отбори .. не подценявай "убиеца на Еврошампиони" .. нали си българин, а подценяваш най-титулувания и най-велик български тийм .. не е нормално това. Успех на всички отбори, аз стискам палци на всиките пред Тв-то, но не искам да срамят родината ми ! Слаби, силни .. наши са си и са на едно слабо ниво всички .. за съжаление. (написах и малко глупости, които сега като си чета .. не са смислени, но ми много ми се спи :С .. като например .. това - смешно е .. същото важи за всеки български отбор, нали знаеш) преди това изр .. нещо не разбирам кво съм написал .. айде лека

MeToDueB
17.07.2009 03:04

не знам, ама май бъркаш Левски с ЦСКА .. не съм сигурен .. ти кажи ? Левски ги остраниха 2 поредни години и на 3-тата успяха да победят .. като преди това 12 мача не бяха печелили .. и спечелиха срещу аматьорски тим с доста пропуски и едно слабо второ полувреме .. а ЦСКА за 3 години не е губил в Европа, а минлаата година, когато тиима имаше и много класни футболисти : Ней, Петре, Димитров, Тунчев, Гарсес, Илиев и др .. не игра в квалификациите, иначе може би щеше да е втория български отбор в ШЛ и първия, който печели точки в този турнир .. сега наистина и ЦСКА вече не е същия отбор и Левски .. но да казваш, че който се падне на ЦСКА ще ги острани .. смешно е .. същото важи за всеки български отбор, нали знаеш ? Освен, ако не им се падне аматьорсйки отбор ..

Ebachaaa
17.07.2009 02:16

MeToDueB
не е точно така сега да се падне някой слаб отбор на Левски да ги отстрани въпреки ,че слаби отбори няма ,да прибере парите, пък после каквото Ще да става ,за Цска -ДА ,на тях който и да се падне Ще ги отстрани *wink* така ,че по добре да е някой по силен да имат някви оправдания като ги набият.....и понеже сме поставани Копенхаген не може да ни се падне както ни пожелаваш нито в 3ти ,нито в 4 кръг *smile*

MeToDueB
17.07.2009 02:01

така и така в групите си отборите няма да срещнат не по-слаби отбори .. от най-силните възможни, с които могат да се изправят в предстоящите кръгове .. така че, ако стават за нещо .. най-добре да го знаем от рано, ако не да отпадат .. а не да срамят България ..

и в този ред на мисли .. пожелавам на любимия ми ЦСКА - Апоел Никозия

на Левски - Копенхаген

а на Черно Море - ПСВ, Фулъм .. бе с някой голям да играят

idol_bg
17.07.2009 02:00

В тоя сайт верно имало много големи оптимисти.Какви сериозни съперници,какви 5 лева бълнувате.Футболът ни е толкова закъсал,а тия наще грандове са много ама много зле.Лично аз по слаби Левски и ЦСКА не съм виждал никога.Не искам да звуча черногледо,но ми се струва че тая година пак ще ядем пердах от смешни отборчета.Може би единствено Литекс има някакви мижави шансове за групите в Лига Европа и то ако има късмет при жребия.Черно море са надъхани,но с тия евентуални съперници в следващия кръг (ако изобщо стигнат до него),пак ще отпаднат геройски.

Adrian000
17.07.2009 00:44

Вместо да бие аматьорите с 4-0 и да си мислим ,че играем футбол ни трябва да се изправим срещу достоен съперни ,за да разберем дали сме готови за нови подвизи! Аз лично предпочитам някой по- сериозен съперник ,за да можем да покажем какво можем *smile*

Bmv_Z3
16.07.2009 23:19

Двайсет милиона лева или само два милиона евро - това е разликата между влизането на Левски в групите на Шампионската лига и евентуалния европоход в новия турнир Лига Европа.
а според мен Левски отново ще извади късмет и ще се падне Шериф или Баку

Ebachaaa
16.07.2009 22:15

Аз Ще ви кажа съперника на Левски оЩе сега това Ще е

MB_KrisS
16.07.2009 22:14

Горките Черно море *sad* Трябва да имат сериозен късмет за да изтеглят един 4-5-те по-леки съперници.

Ross_m1
16.07.2009 21:46

както виждаме най добрия вариант за съперник на Левски са :Актобе ,Шериф,Баку аз този път мисля ,че съперника ще е малко по сериозен , но ще стискам палци да избегнем Залцбург - Бохемиънс ,Жрински Мостар - Слован ,Дебрецен или Стабек

joco_22
16.07.2009 21:37

Май ще го дават по ПРО.БГ или РИНГ ТВ !

Ross_m1
16.07.2009 21:30

да така е ето ги вероятните съперници на Левски като някой съм ги отписал с оглед на резултатите от първите ма4ове : , Залцбург (Австрия) - Бохемиънс (Ирландия) 1:1

veso_spi
16.07.2009 21:10

Drago36 жребия май ще го дават по евроспорт колкото пъти да сам гледал жрений за ЦЛ или за Уефа сам го гледал по евроспорта *wink* Мисля че и този ще го дават по него или по Канал 1

Ebachaaa
16.07.2009 21:08

на Левски няма как да им се падне Макаби Хайфа или Копенхаген пак ГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ в този саит

Dragon36
16.07.2009 20:53

а някой знае ли,дали ще го дават жребия???

tamate_unufreev
16.07.2009 20:16

Аз да предложа нещо на нашите ТРЕНЬОРИ и ПРЕЗИДЕНТИ на Футболните клубове (Левски Литекс ЦСКА и Морето) .
Пичове ... Към 5-те бона на калпак добавете още 2 мои предложения..
1-во По избор на отбора (да гласуват).. Нека "Футболистите" си изберат заведение по техен избор + певица по техен избор (може и 3) и яко Муабет така ще ги "надъхате" и ще им "повдигнете духът" положително и безотказно
2-ро ...обещайте им по 4 дена почивка в Златните.Слънчев бряг или Друг БГ Курорт на ваша сметка в хотел 4 или 5 звезди (при положение че повечето президенти имат такива хотели или техни "сътрудници" имат такива не е проблем според мене)
и Успех БГ Юнаци *joking*

red_manutd_7
16.07.2009 19:38

Левски едва ли ще имат проблеми със следващият кръг.Някои знае ли по коя програма ще предават жребия на живо?

HSV27
16.07.2009 19:25

От друга страна на Черно Море могат да се паднат по-лесни съперници.Дано така да стане.

roommen
16.07.2009 19:22

Много тежки съперници очакват Черно Море в следващият кръг , жалко за тях защото са добър тим .Разбира се има и шанс и късмет нищо не се знае само им стискам палци за по-преодолим съперник и с мъжка игра и раздаване на терена да влязат в групите на Лига Европа .Съперниците на Цска бих казал че са равностойни и едно класиране в следващият кръг съвсем няма да е кой знае каква изненада.

mitko2026
16.07.2009 19:18

За поредна година БЪЛГАРСКИ ОТБОР НЯМА ДА ПРИСЪСТВА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ И НА ЕСЕН... жалко но факт, най-ми е жал за Кольо Спасов чиито тим е просто покъртителен, много ми харесва, успех им стискам палци днес срещу молдовците

daniaa68
16.07.2009 19:18

Черно Море ще има много проблеми ако им се паднат : Рома , ПСВ , Хамбургер , Фенербахче , Атлетико Билбало и Фулъм . И аз Подкрепям всички български отбори в евротурнирите !

MadSkilzz
16.07.2009 19:13

като гледам на Черно море ще им е най-трудно.Дано моряците се справат дори и Рома или ПСВ да им се падне *devil* ...при ЦСКА е малко по-добре, но пак няма да им е лесно...а за Левски мисля че може да се справи с тия отбори, но ако им се паднат Залцбург или Бохемиънс и дори може би и Макаби Хайфа може и да им е трудно, но са преодолими... не обиждайте БГ отборите, а ги подкрепяите в Евро турнирите! *beer*

Adrian000
16.07.2009 19:08

Винаги има шансове видя се ,че дори отбори като Оксер и Леверкузен са преодолими стига да има хъс нашите отбори имат класа просто не трябва нито да подценяват съперника така и да не се респектират ,а да играят като равен с равен и с хладнокръввие и 4те ни отбора имат класни испълнители и могат да пробия напред, аз лично им пожелавам 1 място в групите на ШЛ и 3 в тези на Лига Европа, да покажем на Европа ,че и в България има футбол и нека не бъдем сини,червени, оранжави и зелени ,а да бъдем в бяло,зелено и червено!

stenli111
16.07.2009 19:05

HSV27 : към момента Цска ще има проблеми с всеки който му се падне Цска се гради наново и много им е малко времето да направят добър отбор макар че съм левскар харесва ми това на армията да залагат на повече БГ футболисти мисля че всички наши отбори трябва да се насочват към нашия пазар при Левски имаше резултат станаха шампиони с половин отбор юноши

bulgariaforever
16.07.2009 19:00

Доло бъркам Щутгарт с Баъерн извинявам се *joking* Миналата година водеха на Щутгард 0:2 и така се класираха напред и оставаха още 15 минути си мисля но ги изравниха 2:2 и отпаднаха...Но миналата година те представиха България най-добре от всички други отбори...

martototo
16.07.2009 18:57

Някаква върешна интуиция ми подсказва че съперникът на Черно море ще бъде от Гърция и неговото име е ПАОК *joking* А според ме това е напълно преодолим съперник за моряците ... мога да им пожелая успех след 1 час .... и дано откажат състава на Искра(Молдов) още в 1-вият мач *beer*

stenli111
16.07.2009 18:57

не подценявайте и Дебрецен много по корав отбор са например от жилина ,надявам се на казахстанския Актобе да ни се падне но тук вече си е на късмет дано да е с Левски

Kalinho
16.07.2009 18:53

абе не бяха ли миналата година Щутгард или аз се бъркам.
А има и други съперници евентуално тези който продължат от втория кръг

HSV27
16.07.2009 18:53

На Левски най-сериозните противници са Копенхаген и Макаби Хайфа

montana666
16.07.2009 18:51

черно море ще биат без проблем молдовците ама после мн се самнявам

bulgariaforever
16.07.2009 18:49

Ако го бях прочел този коментар на daniaa68 преди една година бих се съгласил,но след мачовете които направиха срещу Байерн вярвам във всичко.Дано си изненадат приятно *wink* .

HSV27
16.07.2009 18:47

Според мен ЦСКА ще имат проблеми ако играят срещу норвежките отбори.Успех на всички български отбори

daniaa68
16.07.2009 18:44

На Черно Море съперниците са убийствени. Извинявайте варненци но нямата шанс за по нататък !

HSV27
16.07.2009 18:40

На Черно Море съперниците трудни.