Петев върна Божинов и Бандаловски в националния

19:03
Петев върна Божинов и Бандаловски в националния
Новият селекционер Ивайло Петев върна в националния отбор Валери Божинов и Иван Бандаловски за първия си официален мач. На 28 март България приема Италия в европейска квалификация. За мача са повикани 23-ма играчи.

Божинов за последно бе в състава на държавния тим за мача срещу Дания в Копенхаген на 26 март 2013 г. от пресевките за световното в Бразилия, но не игра. През този сезон нападателят рита за италианския втородивизионен “Тернана”.

Бандаловски игра за България за последно също в квалификациите за мондиал 2014. На 12 октомври 2012 г. защитникът бе изгонен с директен червен картон в 27-ата мин на домакинството срещу Дания. В края на януари той подписа с “Партизан”.

Съставът за Италия -

Вратари - Михайлов (“Мерсин”, Тур), Стоянов (“Лудогорец”), Митрев (“Локо”, Сф);

Защитници - Василев (ЦСКА), И. Миланов (“Литекс”), А. Александров, Терзиев, Й. Минев (“Лудогорец”), Бодуров (“Фулъм”, Анг), Занев (“Амкар”, Рус), Бандаловски (“Партизан”, Сър);

Халфове и нападатели - И. Попов и Манолев (“Кубан”, Рус), Чочев (“Палермо”, Ит), Славчев (“Болтън”, Анг), Г. Миланов (ЦСКА, Рус), Дяков и М. Александров (“Лудогорец”), Гаджев (“Левски”), Малинов (“Литекс”), Тонев (“Селтик”, Шот), Мицански (“Карлсруе”, Гер), Божинов (“Тернана”, Ит).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
19.03.2015 11:03

Няма много перспектива в този отбор.Да вика младоци поне да трупат опит за следващи мачове с тия залязващи футболисти само забавяме развитието на младите които трябва да играят в блиското бъдеще.Петев се плюнчи и ко накрая само морално остарели футболисти .Искаме младите вече следващото поколение е наред стига с тия едни и същи от които се вижда една кръгла 0.Само срам берем с тях и ще продължим да берем май още дълго.

cheman
19.03.2015 10:35

Състава не изглежда зле, единствените две неща които ме учудват е липсата на Венци Христов, който игра с много хъс и в същото време се представи на добро ниво последните мачове, другата е Гълъбинов.

Trap_Lord
19.03.2015 20:16

Кой Венци Христов ? Онзи дето до скоро тичаше след топката в родната А група. И който го шитнаха в хърватския Риека, където не го използват дори за водоноска и, ако попадне в разширения състав води целия отбор на кръчма. Този Венци Христов ли ? *thinking*

puma07
19.03.2015 10:24

За това ли назначиха Петев,тоя филм сме го гледали,това ли му е новото...Валерката,нямам думи,то на целия народ му е ясно,че тоя е палячо..да да играеш в СИТИ И ЮВЕ...и да паднеш тооолкова ниско..Левски и НЕКВИ си ТЕРНАНА,на които единствената цел е да не паднат от Перуджа.Целта на повиквателната му ,и то точно срещу Италия е транферни интереси...той сам си го каза иска да играе в серия А...старата песен на нов глас...срам,,,

fred_duffy
19.03.2015 08:52

Аз мисля ,че е време Георги Пеев и Янкович да бъдат върнати в националния.Все пак възрастта няма значение.

RMRM7
19.03.2015 01:21

От всички играчи,които са в чужбина само Божинов и Попов са титуляри в почти всеки мач,кого да извика, треньорът няма никаква вина,за това ,че няма футболисти в България.

shoshibgFB
19.03.2015 00:30

Е, без Божинката няма как да стане купона в чалготеката след мача. Кой ще им показва как сехвърлят гюбеци?

Trap_Lord
18.03.2015 23:34

Плюете го (до голяма степен има и защо), но Божинката и в най-лошата си форма е повече футболист от разните там доказани ментета Илия Миланов, Гамаков, Десподов и всякакви такива анонимници, за които трябва да се издаде указ в Държавен вестник да не практикуват повече този спорт.

Trap_Lord
19.03.2015 00:53

Оооо да. Напълно подкрепям, че трябва да се дава път на младите. Но какво да се направи като има доста куци коне, до които и Божинката изглежда класен. Я да ги видим хубавците. Занев, който поритва в закотвения на дъното Амкар, и на когото най-голямо постижение бе наградата "Любимец на феновете 2010". Бодуров селския бек, на когото редовно поема по 4-5 парцала на мач в опашкаря Фулъм. Бандаловски, който през мач си изкава червен картон. Попето, който не може да вкара дори на жена си. Манолев, който е виждал футболен терен само пред монитора, докато играе ПЕС (където и там е резерва). Блудния син Славчев, когото Спортинг се чудеше на кого да пробута, само и само да се отърве от това трансферно недоразумение. Който дори не попада в групата на средняка Болтън и който дори не попада в групата на мачове от ПЕС. Пък за Манолов по-добре да не го споменаваме. Завалийката на две магарета сеното не може да раздели.

night_wolf1984
19.03.2015 00:37

Трябва се дава път на младите инак как ще се развиват...твърдо съм против Божинов...дори Миро Манолов е в пъти по добър*smile*

Trap_Lord
19.03.2015 00:31

И в крайна сметка не му пречи да е повече футболист от така наречените таланти. *cool*

night_wolf1984
18.03.2015 23:49

Брей...то пък Лозанов....е много добър,освен това вече е с наднормено тегло*smile*

plamkisa
18.03.2015 21:34

Мамин Ники жив или умрял винаги е в национала. В Мерсин сигурно не го познават кой е, но задължително трябва да е тука. Тоя толуп Божина какво прави в списъка? Вкарал два гола на предпоследния в серия Б и вече възражда кариерата, пълен нещастник. Трагедия. Нима в момента Макенджиев не е в по-добра форма от перукан 2? Къде са футболистите на Ботев Пд, които показаха, че в България все още се произвеждат добри играчи? Тонев и Чочев не са пипали топка от една година сигурно. Илия Миланов и в Литекс търка пейката, а този го вика в национала. Владо лепенката и в лефски никой не го иска, но този глупак го вика... Просто нямам какво да кажа. Дано загубим 0-5, че да им дойда акъла в главата и да започнат да викат нови млади футболисти, които да обиграват за следващите квалификации. Поредния послушко е станал треньор явно...

rostislav.kovachev
19.03.2015 00:35

Направо ми описа позицията. Като гледам двам сърби в Челси, и по един хърват в Примера, ми става напълно ясно, че сме отново пълна трагедия, ама само от първия ред съм в пълен шах. Ако не са по азбучен ред, по какъв са? И след защитата, само като си представя за какви полу-атаки иде реч и не знам. Откакто гледам футбол, за всяка квалификация, мога да изкарм по-кадърен състав от над 30и под 20 само от Агрупа, без златните и барабарон. Аве ей, Аян Арсъ и другия от Берое да извика, ко ми вика същте кат чичовото. За какво го сменихме? г-н Петев, ще ме накарет да посинея

Kalinho
18.03.2015 22:42

по 15-20 мин. през мач.

night_wolf1984
18.03.2015 22:37

Що бе Чочев играе в Палермо*smile*

Danskrastev
18.03.2015 21:13

Дано викне талантливото момче от школата на Милан скоро говореха за него в Зона Спорт не мога да разбера защо не се викат футболисти които играят редовно въпреки че са вече на преломна възраст в Русия има няколко такива футболисти колкото до Божинов в Сериа Б показа добри игри не знам какво толкова се възмущавате кой друг да викне като Бербатов не иска да играе за националния а Галабинов не показва кой знае какво...

Danskrastev
18.03.2015 21:29

Нямам наблюдения върху Десподов,но гледам че в 11 мача има 2 гола което е много малко Иса изглежда добър вариант има голове и в ЛЕ и в квалификациите за ШЛ така че той е добър вариант,но на сегашния етап като най-добри нападатели виждам Бербатов,Божинов Галабинов и това младо момче от Милан с Миланов и Попов в атака ще сме горе долу добре според мене националния отбор се провали главно защото Иван Иванов се контузи трайно,и за съжаление няма кой да го замести на поста централен защитник защото така наречените грандове са уж фалирали,но вместо да залагат на млади българи купуват футболисти от чужбина за да си въртят бизнеса, така че после се сърдете не на Петев а на Батков и Томов...

night_wolf1984
18.03.2015 21:16

Ами Десподов,Иса*smile*

Specialnia92
18.03.2015 20:46

Ако трябва да погледнем от оптимистичната страна на нещата , то Божинов е играл много в Италия и познава добре този национален отбор , футболистите на Италия , стилът им и като цяло познава противника и може това да е от полза на българите. Но определено , Божинов отдавна не показва , че може да се върне към онази върховна форма която го прати в Ювентус преди години и ми е трудно и да си помисля , че това би било възможно отново някога. Аз обаче съм по - скептичен към Илия Миланов , това момче и футбола нямат нищо общо. Брат му е изключителен талант и не случайно е една от основните фигури в ЦСКА Москва , и именно заради братчето си в ЦСКА М. Илия играе за националния , а дори и за Литекс. Каквото каже брата , това става. Футбола страда от такива неща.

medno
18.03.2015 20:54

И един футболен запалянко може да ти каже какви са силните и слаби страни на Италия във футбола ... Има си специалисти за тази работа, но съм съгласен, че в националния ни отбор няма такива "екстри". Дано поне като се съберат да се надъхат и да играят сърцато, защото един от последните мачове ме разочерова изключително много, не защото им липсва сплав и класа, а защото нямаха хъс. Дано изпеят химна и настръхнат и да играят с цялот си желание.

Kalinho
18.03.2015 20:19

ей големи разбирачи *smile* не ви ли прави впечетление, че половината играчи не играят никъде? И. Миланов до вчера беше резерва на гения менди сега играе 1 на 2-3 мача. Манолев има повече мачове за националния отбор от колкото на клубно равнище последните 2-3 сезона. Тонев не е играл има няма 2-3 месеца. С. Славчев също 2-3 месеца мисля, че 45 мин. преди 2 месеца а сега дори не влизав групата за мача.

night_wolf1984
18.03.2015 20:04

Тука работата стана кон гризе ябълка през ситна мрежа...със тея бездарници*smile*

MarkoPolo
18.03.2015 19:38

мхм, официално вярата ми в Петев падна на 0 (ако това е вярно). Толкова ли няма кой да ни е нападател, че вземаме такива доказани балъци ?

plamkisa
18.03.2015 19:24

Ето тук вече чашата преля. Край, спирам да гледам и да се интересувам от националния ни отбор. Да ви сера и на националния и на футболистите!

medno
18.03.2015 19:45

Недей така лесно да се предаваш като си такъв запалянко. Организирай протест във фейса ако искаш, шпрати им прощално писмо. Написа тука край и айдеее догодина ще живееш с в японския квартал на Ню Йорк с тази нагласа.

kapitana123
18.03.2015 19:19

Дали това няма да се окаже най-смотаният треньор поемал националния? Връща Божинов, моли се на Бербатов!?! Трагедията се очертава още преди първия мач

night_wolf1984
18.03.2015 19:15

Дори и Исмаил Иса е по добър от Божинов и Гълъбинов*smile*

night_wolf1984
18.03.2015 19:14

Пази боже от Божинов и Бандита....тея калъфи няма да дадът шанс на Гамаков,Карачанаков,Чочев,Десподов*sad*