Половината мачове от "А" група под въпрос заради лошото време

11:10
Половината мачове от "А" група под въпрос заради лошото време
Голяма част от мачовете на 21-ия кръг в "А" група са под въпрос, като причината за това - снегът, който продължава да вали в по-голямата част на страната.

Почти сигурно двубоят между Хасково и Славия няма да се проведе, както е по програма днес от 14:30 часа. Тревното покритие на "Ямача" е в много тежко състояние и няма как да бъде почистено.

Другият мач, който е днес - ЦСКА срещу Берое има по-голяма вероятност да се състои. От сутринта служители и фенове на "червените" почистват терена на "Армията" и правят всичко възможно тази среща да не се отлага.

Под сериозен въпрос обаче е дербито на град Пловдив. Лошото време е направил терена в парк "Лаута" невъзможен за почистване. Двубоят обаче е утре и дотогава има вероятност спортното съоръжение да бъде приведено в приличен вид.

Другият стадион "Локомотив" - този в София също е в доста лошо състояние. В това се убедиха зрителите още в предните мачове на столичните "железничари" - срещу ЦСКА и Локо Пловдив. Сега и снегът допълнително ще попречи за нормалното провеждане на мач. Локо София приема Черно море, но чак в понеделник.

Подобно е и състоянието на стадион "Бончук" в Дупница, където също в понеделник Марек приема Литекс.

Добри предпоставки има единствено в Разград, където домакините ще направят всичко по силите си " Лудогорец Арена" да изглежда в добро състояние за домакинството на "орлите" на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
07.03.2015 14:56

Отборите нямат персонал за почистване на снега и техника и искат феновете да чистят снега, но щом стане въпрос за тв правата - Диема Спорт ...

Jason_Scotland
07.03.2015 14:29

Някой мое ли даде линкче за мача с Берое?*wonder**wonder**wonder*

MarkoPolo
07.03.2015 12:16

Не мога да разбера това с Диемата... Глупост пълна. Така бг футбола ще замре. На запад било така, да ама на запад много неща не са като тук. Като искат лайнярите да имат платен спортен канал като на запад, да си го пуснат на запад. Направо ми писна да ме правят на клоун в тая държава.

night_wolf1984
07.03.2015 14:02

Има,има предпочитам А група,отколкото серия А*smile*Нивото е същото като махнем Юве,Фиорентина и наполи*smile*

AC_Milan_92_45
07.03.2015 12:50

Ще замре, нима има накъде. Кой ще плати да гледа това пълно подобие на футбол. То кой би го гледал ако ще и по БНТ да го направят, на това се вика човек с адски много време и мнооого нерви