И Падерборн отнесе гнева на Байерн (видео)

19:37
И Падерборн отнесе гнева на Байерн (видео)
Байерн Мюнхен записа нова категорична победа в немската Бундеслига. В мач от 22-ия кръг на шампионата, баварците спечелиха гостуването си на Падерборн с 6:0.
 
Роберт Левандовски и Ариен Робен реализираха по два гола за успеха на Байерн, а Франк Рибери и Мичел Вайсер добавиха по един. Падерборн завърши срещата в намален състав, след като в 62-ата минута Флориан Хартхерц получи директен червен картон.
 
С успеха си Байерн дръпна на върха с 11 точки, а Падерборн остана на 15-о място с 23 пункта.
 
Ето и други резултати от днешните мачове в Бундеслигата:
 
Аугсбург - Байерн Леверкузен 2:2
Шалке 04 - Вердер Бремен 1:1
Майнц 05 - Айнтрахт Франкфурт 3:1
Фрайбург - Хофенхайм 1:1 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
22.02.2015 10:06

На мен ми е чудно, до кога ще дават мачовете на Байерн срещу слабаците, вместо битката за ЕКТ м/у Аугсбург и Леверкузен или някой мач на надигналия се тази пролет Вердер Бремен.... Така няма да се качи интереса към Бундеслигата...

vkadlec
22.02.2015 11:12

Байерн, нормално, имат повече фенове от Аугсбург и Леверкузен заедно в България, нормално е да си гледат рейтинга. А неутралният зрител, който не симпатизира на немски отбор, вероятно ще предпочете да гледа и друго първенство така или иначе.

aa2
22.02.2015 01:26

Доста тъпи грешки в защитата на Падерборн за 1-те 2 гола.Такива грешки не отиват на отбор от Бундеслигата.Иначе момчетата опитаха поне да застрашат Нойер, но не мисля, че мача беше особено интересен за неутралния зрител.Тази година ми се струва, че Падерборн и Кьолн си отиват за мое съжаление, защото Кьолн са ми любимият немски отбор.