"Кристианомания" в Дъблин, Роналдо пристигна намусен в Ирландия

19:17
"Кристианомания" в Дъблин, Роналдо пристигна намусен в Ирландия

Истинска мания е завладяла феновете в Република Ирландия преди предстоящата контролна среща между местния Шамрок Роувърс и Реал Мадрид, която ще се проведе другия понеделник.

Вчера играчите на "белия балет" кацнаха в Дъблин и бързо се отправиха към своя хотел, без да се спират пред многобройните фенове, които ги очакваха на летището.

"В Дъблин в момента цари "Кристианомания", разкри човек от Шамрок. "Играчите от тима мислят само за този мач, феновете вече изкупиха 10 хиляди билета и сме се подготвили да сложим нови седалки на стадиона ни, естествено временни, тъй като капацитетът е едва 3 200 души", допълни ирландецът.

Звездата на "кралския клуб" изглеждаше доста намръщен по време на пристигането си в ирландската столица, като може би настроението му бе породено от типичния британски климат, който го посрещна.

Както е известно, една от причините КР9 да напусне Манчестър Юнайтед бе именно неговото желание да живее в слънчев Мадрид и да е сред повече хора, които обичат да слушат музиката на Рики Мартин, Елтън Джон, Джордж Майкъл и Бой Джордж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация