Ван Гаал блокирал трансфери на Фабрегас и Кроос

20:55
Ван Гаал блокирал трансфери на Фабрегас и Кроос
Първият акт на Луис Ван Гаал като мениджър на Манчестър Юнайтед бил да блокира трансферите на Франсеск Фабрегас и Тони Кроос, съобщава "Дейли Телеграф".

Бившият наставник на червените дяволи Дейвид Мойс бил договорил двамата полузащитници за сумата от 51 милиона паунда, пише още "Дейли Телеграф".

Нито Фабрегас, нито Кроос обаче, влизали в концепцията на Ван Гаал, който уведомил ръководството, че се нуждае от друг тип футболисти.

През миналото лято Фабрегас подписа с Челси, а Кроос с Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
06.02.2015 15:49

Може да е вярна информацията,Ван Гал искаше да купи Снайдер,щото е по-евтин,но Снайдер му каза да духа супата, и сега се чудат какво да правят

Amateur2014
06.02.2015 13:09

Ами ето за това аз говорех толкова много за Мойс и да му се даде време. Salient, защо да Кроос да не избере при нас? Ди Мария как ни избра? Фалкао как ни избра? Мата как ни избра? При една добра заплата и гарантирано титулярно място в най-гледаното и комерсиално първенство в света защо да не ни избере? Все пак - Ман Юнайтед сме, а не Тотнъм или Евертън (да не се обиждат феновете на въпросните отбори). Рекордьор по титли и спечелени купи на страната, два пъти носител на ШЛ, един път на КЕШ, един от най-богатите в света.

Още повече, че Фабрегас още в първият му трансферен прозорец на Мойс според мен искаше да дойде при нас, но тогава Еди осра работата заради пари. Толкова дълго мълчане от страна на Фабрегас покрай трансферната сага тогава не беше нормално. Вярно, Дейли телеграф е, но съм склонен да го повярвам това понеже и това лято се появиха слухове, че Ван Гаал е наложил вето на трансфера на Кроос. Пари не му дадоха на Мойс, за съжаление, и очакваха с възрастен състав и Фелайни да ни държи в топ 4. Убеден съм, че ако му бяха дали парите и беше привлякал Шоу, Ерера, Фелайни, Сеск и Кроос отборът щеше да е много по-добре отколкото сме сега. Всичко вече е в сферата на вероятностите, но съм убеден, че това щеше да стане.

Но не - дадоха му за лятото 30млн. за Фелайни и още толкова за Мата през зимата и ходи ни прави шампион или поне в топ 4 ни дръж. Е как да стане!? Дори и тази година, след 150млн. пръснати, ако Евертън, Тотнъм и Пуул, та дори и Арсенал да бяха направили оня силен старт на сезона и бяха в същата форма, в която бяха миналият сезон, нали се сещаш къде щяхме да бъдем!? Просто сега сме късметлии заради това. Но много хора не искат да видят тази действителност, а дават кредит на доверие на Ван Гаал понеже е печелил титли в миналите години, а Мойс беше "средняк".

Phanthom
07.02.2015 10:41

Казвал съм го и преди, казвам го и сега, аз бях твърдо зад Мойс, човека имаше идеи, не му отпуснаха достатъчно средства и видяхме какво се случи, както и да е това е минало мойс няма връзка с Юнайтед в момента, ЛВГ също има наложени идеи за състав аз съм сигурен, отбор не се гради с месеци, а с години. Пределно ясно на всички беше, че и този сезон е преходен, ако сега успее да задържи отбора в топ3, то определено ще се съглася, че може да се получи, просто вироглавия му инат бута отбора назад в момента с това 3-5-2, вижда се явно че като играем с 4-4-2 играта се получава по-добре, срещу 4тодивизионния отбор даже имаше и атрактивна игра, пасове с петички ала бала, но естествено отбор от 4та дивизия не може да бъде мерило на отбор като Юнайтед, може би след година, дори 2 ще видим истинската сила на този отбор на Юнайтед.

IW_IW
06.02.2015 17:58

Не британски корени а поглед като цяло над играта в англия да е минал школовка де се вика да е бил в треньорски щат на някой отбор например Пол Клементе е бил в Челси и Реал М асистент. Познава процеса на работа виждал е от първа ръка какво и как трябва да се прави. Случая с Фелайни де беше пред продажба а сега е ключов играч показва самото не знание за играта в Англия на ЛВГ. Рууни играе като крило защото няма кой да центрира от дълбочина или от крилото защото разкара Нани и други футболисти. Изобщо си няма идея къде е в момента ЛВГ ако питаш мен. При съра дълбочината в състава я имаше а при Мойа не му позволиха а при тоя всеки играе на измислена позиция. Коментирай нми това че Джонс изпълнява корнерите а не скача за висока топка.

Amateur2014
06.02.2015 15:40

На мен мачът с МК Донс не ми е мерило. Там наистина бяха някакви диви резерви и юноши. Случило се! Срещу Лестър също донякъде не ми дреме - определено съдията ни оряза и то доста безочливо, но все пак може да се каже, че ако сме толкова по-добри защо не успяхме да запазим два гола преднина, а допуснахме да ни бият с два гола разлика!? За мен най-плачевните мачове са първите ни три, мачът срещу Кристъл Палас, домакинството срещу Саутхемптън (без нито един точен удар), както и гостуването на Кембридж. С титулярите да не успееш да вкараш на четвъртодивизионен отбор... Голям срам. Колкото до треньора с британски (може би си имал предвид!?) корени - по принцип се съгласявам и на мен ми се искаше да е някой от Острова. Но никога не се знае, като цяло. Манчини доста добре се справя, Моу също, както и Венгер. Не е правило, като цяло. Но бих предпочел да е някой от Острова.

IW_IW
06.02.2015 15:11

Единственото хубаво на ЛВГ е че работи добре с младежи. Обаче грозната истина е,че младежите в Англия не са като тия в Германия и Испания та даже и в Холандия. За Мойс не знам но за тоя знам че падна с с 5:3 от Лестър и 4:0 от МК Донс а при съра едните с резервите щяхте да ги биете а другите с младежите до 21. За мене лично ЛВГ не е треньор за МЮ нещо друго ви трябва и то с английски корени не континтален мениджър.

IW_IW
06.02.2015 03:31

Смешно но при трансфериран Ерера преди да дойде в клуба и Шоу за Фабрегас можд да е вярно но за Кроос се съмнавам и то силно. Принципно с тия играчи и тая игра която показват в момента да карат на Рууни,Де Хея и късмета от 1 удар да правят 2 гола не става. Звезди за стотици милиони а още на съра трансферите му спасяват работното място. Ако не са Рууни и Де Хеа голям зор щеше да е. Добре,че не отиде в челсаците Рууни голям срам щеше да е. Нищо лично кън феновете на МЮ но в тоя момент мязате повече на Стоук само,че с по-добри разиграващи халфовв.

LiverpoolNiki
06.02.2015 01:42

Щяха да правят компания на Ерера на скамейката *lol*

Danskrastev
05.02.2015 23:46

Тази информация само доказва,че беше грешка да се маха Мойс.Човека имаше нужда от време,и щеше да постигне добри неща я си представете РВП и Фабрегас отново в един отбор,познават се отлично,и щяха да оформят страхотно нападение да му имам концепции те на Ван Гаал *lol*

topcho87
05.02.2015 21:58

интересно ми е какво ли щеше да стане ако тази статия е истинаи мойс си беше направил транферите лятото на какво дередже щяхме да сме сега.

Salient
05.02.2015 21:37

И накрая ван Гаал ги отрязал и двамата... *lol*

Salient
05.02.2015 21:34

Да бе, 146729672% точно така е станало... Кроос ще избере абсолютно съсипан отбор, който тепърва трябва да влиза в релси пред шампиона на Европа.. Фабрегас го уредиха обаче............ама в Лондон.

MarkoPolo
05.02.2015 21:16

Може би, точно тези двамата щяха да оправят ситуацията на Мойс.