Мъките на Борусия (Д) нямат край (видео)

09:21
Мъките на Борусия (Д) нямат край (видео)
Отборът на Борусия Дортмунд отново разочарова с изявите си в Бундеслигата. Тимът на Юрген Клоп остана в дъното на класирането, след като се задоволи само с равенство при домакинството си на Волфсбург.
 
Жълто-черните поведоха в резултата на два пъти чрез Пиер-Емерик Аубамеянг ('8) и Чиро Имобиле ('76), но вълците успяха да стигнат до равенство 2:2 с голове на Кевин Де Брюин ('29) и Налдо ('85).
 
След 16-ия кръг в Бундеслигата, Борусия Дортмунд заема 16-о място в класирането с 15 точки, а Волфсбург е втори с 31.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

scouser_pool
18.12.2014 15:50

Не се заблуждавайте от това , че спечелиха групата си в ШЛ. Има ярък контраст между първите 4 мача и последните 2 в групата , и не е само до резултатите или това , че са си класирали , настроението и самочувствието им са съвсем различни , аз лично ги уцелих , че ще паднат от Арсенал и , че ще загубят точки срещу Андерлехт(равен мисля , че свърши)...не знам защо всички продължавате да обяснявате колко сте сигурни , че ще си оправят формата , явно не гледате мачовете , а и ги съдите по името , в топ 4 НЯМА да са този сезон , може би 6,7 място макс , в ШЛ лично по мое мнение отпадат още срещу Юве , които набират скорост при Алегри , но ако Ройс играе може и сам да ги довлачи до четвъртфинал , всичко зависи от него

stefanBG111
18.12.2014 14:43

Проблема на Дортмунд е това че имаха много контузени и сега се завърнаха и докато отново намерят онази форма ще им трябва време. Друг от проблемите е че те се скъсват да пропускат чисти положения всеки мач, ако тези положения влизаха Дортмунд сега щеше да е на 2 място. Сигурен съм че през втория полусезон отбора ще изглежда по съвсем друг начин и ще почне да мачка всичко, и миналата година направиха изключително силно представяне през 2 полусезон. Просто и обърнаха повече внимание на Шампионска Лига и нищо чудно да я спечелят, недейте да ги отписвате въпреки моментната им форма, могат да победят всеки отбор. Байерн няма никаква конкуренция последните 3 сезона в Бундеслигата, имат нужда от силна Борусия, която познаваме. Дортмунд имат това което другите нямат: невероятна публика и верни фенове, които въпреки състоянието, в което са, не спират да ги подкрепят и винаги стадиона е пълен.

sakata_97
18.12.2014 16:15

Все някога ще се оправят ама тогава да не стане много късно губят страшно много точки,а отбори като Гладбах,Леверкузен,Шалке и Волфсбург се откъсват леко по-леко. И да направят силен втори полусезон каква ще е ползата ако не се класират за ШЛ

MarkoPolo
18.12.2014 12:43

За мен атаката им не е лоша, изключителен малшанс. Аугбомеянг е голяма машина, Имобиле и той е много добър и прави ситуации.
Най-големият им проблем според мен е вратаря и слабата защита този сезон.

RMRM7
18.12.2014 11:50

Реално погледнато Борусия винаги са си били посредствен отбор, последните години бяха добри, но с тази политика няма как да станеш като Байерн при положение ,че продаваш звездите си и нямаш достойни заместници на контузените футболисти.

dzhalev_71
18.12.2014 11:01

Липсата на Ройс, който го е ударил на травми този сезон, раздялата с Левандовски, с който на върха на атаката Дортмунд изглеждаше много по-различно и може би очевадната нужда от нов и класен вратар са само малка част от проблемите в Борусия.

Stealth9502
18.12.2014 10:37

Какво се случва с Борусия Дортмунд? Такъв красив атрактивен и добър футбол играха, а сега са в дъното на таблицата. Не следя германското първенство, някой може ли да ми обясни? Не вярвам само заради 2-ма купени играча от Байерн да е пропаднал целия отбор.