В цяла Европа само Реал Мадрид е пред Лудогорец

11:00
В цяла Европа само Реал Мадрид е пред Лудогорец
Феноменалният сезон, който прави Лудогорец, сякаш остави в сянка едно друго много голямо постижение на отбора. Треньорът Георги Дерменджиев не спира да повтаря, че футболистите му са герои, и това определено получи потвърждение. В неделя в Разград Лудогорец излиза за своя последен официален мач за годината, който ще бъде под №58. Това е невероятно постижение, което до момента не е било маркирано от нито един наш отбор в историята. За справка няма нито един друг състав в "А" група, който да се доближава до разградчани, пише "7 дни спорт".

Съперникът на зелените за титлата - ЦСКА, има 36 срещи през календарната година до момента. Левски е с 38 мача, а Литекс с 42. Ботев Пловдив пък е изиграл 46 срещи, тъй като стигна по-напред за купата, както и в европейските турнири. Лудогорец имаше уникален шанс да стигне и до кота 60 мача за годината, но това не се случи. Разградчани отложиха сблъсъците си с Берое от 1/4-финалите за Купата, иначе при тяхното изиграване щяха да запишат 60-и мач.

За 2013 г. Лудогорец изигра 54 мача във всички турнири, а за тази ще запише с 4 отгоре. Класацията в цяла Европа изглежда още по-любопитно, след като в нея Лудогорец е на 2-ро място. Единствено европейският клубен шампион Реал Мадрид е пред отбора на Георги Дерменджиев. Кралския клуб има 60 мача до момента, като до края на годината ще играе с Алмерия (днес), както и 2 мача за Световното клубно първенство. Другият испански гигант Барселона има 53 мача през календарната година, но няма как да изпревари Лудогорец. В Примера имат общо 2 кръга до Нова година.

Зад българския шампион са и други европейски колоси - Челси (51 мача), Манчестър Сити (53 мача) и Арсенал (52 мача). В Премиършип имат 4 кръга до Нова година, включително и тези, които се играят между празниците.

Лудогорец изпреварва и Байерн Мюнхен. Баварците до този момент записаха 50 мача във всички турнири за 2014 г., а имат още 2 кръга.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
12.12.2014 17:53

MiTaKa_D

ЦСКА не само, че са миналвали групите, ами и са отстранявали действащ шампион и два полуфинала имат за КЕШ (ШЛ).Това за мен е най-великия Български отбор, макар да не съм ЦСКА-ар или Левскар.

***************************************************************************************************************

Я обясни кога ЦСКА са минавали групите на ШЛ, че ми е много интересно да разбера? Всъщност първо ми покажи кога са играли в ШЛ и с кои отбори са били в група???

П.П. Или виждаш в бъдещето или пренаписваш историята с несъществуващи факти! *smile*

MiTaKa_D
12.12.2014 21:41

Ами тогава дай и да махнем 6-те титли на Реал, турнирът е един и същ просто през 1992 си сменя името на ШЛ.

ak47_
12.12.2014 18:12

Той не прави разлика между ''КЕШ'' и ''ШЛ''.В тая държава ставаме все по-ограничени хорца.

Vittek
12.12.2014 17:33

Тук е пълно с ХОРИЦА безидейни и безперспективни, които не харесват онези, правещи нещата, както трябва и успяват да получат уважение от един куп ХОРА, капацитети във футболните среди и водещи издания във водещи (във футболно отношение) европейски държави. Не искат нищо да върви напред и нагоре и деградират от ЗАВИСТ (типична българска черта), която ни е докарала до нивото, НЕ на единен народ, а на племе, даже и за племе не сме достойни, по-скоро злобни ЕДИНАЧЕТА разкъсвани от ЗЛОБА! Всичко това е адски жалко...

red_machine
12.12.2014 16:30

Добре Български отбор са пожелавам им всичко най-хубаво!
Ама те вече се оляха, с филмите драматизирането и тн.Лудогорец не е национална кауза, национална кауза е Българския национален отбор,който трябва да се подкрепя в
лоши и добри моменти.Да не се лъжем повечето от хората отишни на стадиона за гевезелък да видат на живо Реал и Ливърпул, и изкуствено да викат Лудогорец оле, въпреки, че са отишли фенове на Реал и Ливърпул, или хейтъри на Реал и Ливърпул, като е национална кауза що тогава срещу Базел хората драстично намаляха.А и скъп ви беше билета за Малта, а пакетния билет хич не ви беше скъп, аре само.....

xpacm
12.12.2014 15:54

айде продължавайте с пропагандата... ако ще и шампиони на галактиката да станат няма да ме накарате да ги заобичам.. един сезон без евро турнири и отбора е до там. Следва пътят на Черноморец и Литекс, и Ботев донякъде. Видяхме ви какви патриоти сте на националният отбор 1000 човека да не могат да отидат. Засрамете се и спрете с тия изкуствено натрапвани отбори. Ама аз съм една бедна душа, какво ли разбирам.....

PleaZeE
14.12.2014 12:59

Много ми е чудно,кой клуб би оцелял без пари ? Другото ,което искам да те попитам,как мислиш,че ЛУДОГОРЕЦ е еднодневка и може да фалира,като собственика им е сериозен човек ,и бизнесмен,може би в топ 10 на бизнесмените в БГ ???!!!

cska_ss_front
12.12.2014 15:42

Националната кауза умря в Старазагора , нито един фен от разград не дойде на мача . Срам и позор и се бият в гърдите че имат фенове в България . Алол я по сериозно .

ak47_
13.12.2014 09:10

За Левски не знам.Не съм фен на сините, но беше хубаво да чуя за Цска.

cska_ss_front
12.12.2014 20:41

всичко е временно приятелю , създадени сме от бкп , получавали сме най - добрите футболисти благодарение на бкп , имали сме дивиденти и всичко но такова е било времето 45 години в нашата история са свързани с бкп . но след това поемаме различен път , различен от левите идеи и цска става първия отбор в българия обединил крайно десните скинхед още през 99 година . от тогава насам цска е бастион на крайно дясното движение в това съм сигорен , дори и в момента сме такива понеже сектор б когато ние опъвахме свастиките по стадионите те ходиха с анцузи и служаха цеца и драгана миркович

cska_ss_front
12.12.2014 20:27

по голяма крайно дясна организация в българия не е съществувала , цска сс фронт си е най - голямата крайно дясна организация . имаха опити да се направят такива с бнрп , вмро , бнс , атака но численоста на членовете неможа да достигне тази на цска сс фронт . във фронта са били хора от цяла българия , и имат признание навсякаде . дори и с нациионалите когато са патували цска сс фронт патуваха само с агитките на миньор перник , ботев пловдив . затова всеки уважаваш се цесекар преживял първото десетилетие на 21 век по мачове уважава тези два отбора . кое ни е лявото в момента , вярно има доста леви депутати фенове на цска като мая манолова (но това ли ни прави леви ) . Били сме леви , но от 21 век несме . След мултигруп цска няма нищо ляво , даже аз съм превържаник да сме смени името на отбора , името на стадиона и всичко и да се почне като рейджърс с ново дружество на чисто

ak47_
12.12.2014 20:14

На ударен ли се правиш?Цска и десни фен фракций е пълен смях.Цяла България ви знае като отбора на левите.Няма да споменавам БКП и другите работи.

cska_ss_front
12.12.2014 19:10

цска сс фронт е една от най - големите и крайно десни фен фракций , очредена е на първия фенски събор на цска край град казанлък (язовир копринка ) , разфомирова се години по късно след куп инциденти сред които и бой в мадрит срещу агитката на атлетико и членове на тази фракция са избрани да са и лидери в сектор г , след разформироването се появиха и другите фракций в софия и страната оглавени именно от хора които са членували в цска сс фронт . Някой след разпадането на фронта се отказаха да се занимават с фенска дейност . ето ти клип от това време [@link http://vbox7.com/play:a6bcd6eb6a]

ak47_
12.12.2014 16:38

Името ти е повече от смешно.Не може да си фен на Цска и да си се написал ''сс фронт''.Както и да е.Какво общо имат феновете в случая?Ти фен на отбора ли си или на феновете му.Лудогорец е отбор от Разград с население около 20 хиляди.Как искаш да имат на всеки мач гостуваща агитка?

Garrincha
12.12.2014 15:06

" Истината е, че това е изкуствено изграден отбор, с много пари, ама без парите в днешно време човек е за никъде."

"Лудогорец е клуб еднодневка, утре ги има, други ден НЕ така, че аре стига глупости, спрат ли им парите и са до там."

Смешни коментари на евтини хора с посредствено мислене !

John_Jameson
12.12.2014 20:06

Ко речи?? *lol*

vlatkyn
12.12.2014 19:10

На тебе и на оня тапир сс фронт и пари да ви дадат пак тъпи ще си ходите.

John_Jameson
12.12.2014 15:36

Не е ли така?! Лудогорец зависи от парите! В този отбор играят наемници, ако няма пари те няма да са там, нито качествени треньори ще има, нито нищо. Всичко е до парите!

MiTaKa_D
12.12.2014 14:15

Лудогорец е клуб еднодневка, утре ги има, други ден НЕ така, че аре стига глупости, спрат ли им парите и са до там.

ak47_
12.12.2014 16:36

Това се е случило, когато ти не си бил роден дори.Нали гледаме моментно състояние?Точно в момента няма кой да бутне Лудогорец в България.Цска са им най-малкото проблемче по пътя към титлата.

MiTaKa_D
12.12.2014 15:36

ЦСКА не само, че са миналвали групите, ами и са отстранявали действащ шампион и два полуфинала имат за КЕШ (ШЛ).Това за мен е най-великия Български отбор, макар да не съм ЦСКА-ар или Левскар.

ak47_
12.12.2014 14:52

На който клуб да спрат парите, клуба е до там.Какви глупости пишеш?Лудогорец били еднодневка.Като гледам постигнаха повече от всички БГ отбори взети заедно.Доминират в Европа и България.

sundza
12.12.2014 13:54

Абсолютно се присъединявам към по-долните коментари и в случая не е толкова важно левскари ли сме или фенове на някой друг отбор. По-важното е, че за първи път от много време аз виждам различни хора да мислят еднакво и да се съгласяват един с друг, да не се плюят и обиждат, а просто да признаят, когато някой просто заслужава. Лудогорец постигнаха две неща през последните две години - обединиха хората и показаха на останалите ни отбори как трябва да се работи. И аз съм левскар и искрено се надявам футболистите на Левски да са научили поне малко от това, което показаха Лудогорец - раздаване в 58 мача и резулататите ги виждаме. Благодаря на Лудите за емоциите, които ни дадоха и пожелавам на всеки един фен у нас да се почувства така, както феновете на Лудогорец.

petko9305
12.12.2014 13:30

Лудогорец е истински професионален клуб и точно заради този факт те са на това ниво.
Вижте другите отбори от A група - Левски, ЦСКА, Литекс са все знаменити български отбори и с голяма история, обаче последните няколко години какво направиха изброените отбори ?
Тогава какво остава за другите отбори като Ботев Пловдивд, Локомотив Пловдив и други ?
Когато в едно първенство няма качество е нормално и по-слабите да бъдат още по-слаби.
Представям си всеки сезон поне две-три отбора да се борят за шампионата и да играят редовно в "европа" да след време да им стане нещо като навик. Но за съжаление това е като мечта за мен и само един отбор съществува в A група. Просто няма конкуренция и под конкуренция имам предвид качествени отбори но сравнително добро ниво тоест като излезе нашия шампион срещу Челси например да бъде така сякаш нашия шампион има потенциала да направи нещо като изненада, а не да чувстваме сякаш резултата е ясен още в началото на мача, че и преди това. Имам предвид отбори като Базел, ЦСКА Москва, Шахтьор, Спортинг и други.

SantiCazorla19
12.12.2014 12:57

Много се радвам за левскарите под мен, които подкрепят Лудогорец. Според мен трябва всички да подкрепяме този отбор в Европа. Има много фенове на Левски, ЦСКА, както и други български отбори, които мразят Лудогорец, но поне в Европа трябва ги подкрепят. Лудогорец в Европа не пречи, напротив само може да помогне да българския футбол. Ние българите трябва да бъдем обединени около този отбор, когато той играе в европейските клубни турнири.

Chelsea_4_life2
12.12.2014 12:20

Аз също подкрепям колегите левскари от долу Левски до гроб но Лудогорец в момента прославя цяла България и ще продължава да ни радва с инфарктни мачове и догодина било то в ШЛ или ЛЕ дано надградят над този отбор и до някоя друга година да имаме и реален шанс за излизане от групите на ШЛ

_beroe_
12.12.2014 12:20

Браво на лудите, дано и следващия сезон ни зарадват така ! *beer*

kolio_vg
12.12.2014 11:43

Гордея се с този отбор(Левскар съм),само пример дава как трябва да се работи.Много положителни емоции ни докара и само аплодисменти за цялата година,от инфарктния мач с Лацио до "Българи юнаци" на Сантяго Бернабеу.

John_Jameson
12.12.2014 12:03

Напротив, не трябва всички да сме като мене или като тебе, въобще да сме еднакви и да имаме едно и също мнение! Да, аз също подкрепям Лудогорец, макар и да съм фен на Левски, но няма как просто всички да имаме еднакво мнение. То понякога и това е хубавото, понеже по този начин хората се развиваме. Всеки предлага нови идеи, нови начини и вървим нагоре(поне така се предполага да бъде). Мен също ме не кефи, това че има хора силно против Лудогорец, но няма как. Истината е, че това е изкуствено изграден отбор, с много пари, ама без парите в днешно време човек е за никъде. Имаш ли пари и знаеш ли как правилно да ги използваш, можеш да постигнеш успехи и Лудогорец го доказват! Те нямат фенове, имат публика. Срещу Реал и Ливърпул ги гледат 40 000, а когато гостуват на някой отбор в А група почти няма никой в сектора за гости. Въпреки това, те заслужават уважение и донесоха много престиж на България!

holigan4e
12.12.2014 11:55

Всички трябва да са като мене и тебе. И аз съм от Левски , ама не мога да кажа на черното бяло. Поклон пред Лудите за всичко , което направиха.