Херо се отказа да прави чистка в Левски

10:18
Херо се отказа да прави чистка в Левски
Казусът „Херо в Левски' претърпя нов обрат. Преди седмица шансът Ди­митър Димитров да се върне на „Герена" беше малък. Сега обаче той се вдигна сериозно. Според „Меридиан Мач", специа­листът се е отказал от желанието си да прави голяма чист­ка в Левски. Това беше и ябълката на раздора между Хе­ро и директора Ге­орги Иванов.

Гонзо, меко казано, не бе­ше доволен от фак­та, че Димитров ис­ка да махне от „Герена" Бедоя, Аниете, Роман Прохазка и Аймен Белаид. Сега обаче Херо е готов да остави ис­панците и словака, които реално са най-добрите футбо­листи на отбора към днешна дата. Димитров обаче е непреклонен за Белаид, който на­истина лъкатуши в изявите си.

Освен огранича­ване на чистката, Херо е готов да се ограничи и със се­лекцията. Той пър­воначално искаше между 8 и 10 нови футболисти. Сега тази цифрата е на­маляла повече от двойно - 3-4.

Намалените пре­тенции на Димитър Димитров най-веро­ятно ще върнат треньора на „Герена".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deyangeorgiev97
11.12.2014 19:10

Херо докажи че си истински ЛЕВСКАР! Вдигнете отбора с Гонзо и вдигнете мерника на МУСТАКА че успя да разруши всичко постигнато за няма и 5-6 години! САМО ЛЕВСКИ!!!!

likata
11.12.2014 14:14

То няма да има нужда те сами ще си тръгнат.

golemiq_geshan
11.12.2014 13:30

Какви ли не глупост се изписват за Херо постоянно и той директно в пряк текст си каза , че всичко са долни лъжи , така че вече на нищо не вярвам докато не го видя черно на бяло , иначе според мен Белаид има качества , просто трябва да е по - концентриран , грешките му идват не от липса на качества , а от липса на концентрация , ако го надъхат може да бъде невероятен защитник , при все че в момента освен него имаме само Стойчев , а не 4-5 централни защитника

FCRuse
11.12.2014 12:30

Всичко изписано е глупост. Херо е поел ангажимент ще го изпълни, дано направят добри трансфери и махнат димов белаид домовсчиски и вземат класен нападател който да бележи. Не знам все се надявам това да е Гара Дембеле но вътрешно знам че няма как да стане. А в защита класа трябва но само един човек другото от школата.

kolio_vg
11.12.2014 11:40

Пари няма за нови,заплатите не се изплащат,според мен всички чужденци вън от отбора и само юноши да се налагат.

quitgame
11.12.2014 13:16

Не може само юноши много разбираш ти ама друг път Аниете е чужденец ама участва във всеки гол на Левски независимо дали ще вкара или подаде за гола той участва Прохаска и той се справя.А за заплатите се оправя Батков не ти че да знаеш че няма пари той ша има ама неще да дава *wink*

sundza
11.12.2014 11:19

Ураааааа........или "ами сега"?
Пепел ти на езика,Марко

MarkoPolo
11.12.2014 10:38

Добър ход на Херо, да поеме Левски след като А група вече се раздели на двете групи. Ако Останат в долната половина на таблицата, просто ще е най-големият грях да не заложат на няколко от момчетата от школата.