Залог на деня: Кубрат Пулев - Владимир Кличко, 23:45 часа

09:41
Залог на деня: Кубрат Пулев - Владимир Кличко, 23:45 часа
Обратното броене до най-очаквания боксов сблъсък на годината започна. Тази вечер, малко преди полунощ българско време, Кубрат Пулев - Кобрата ще премери сили с Владимир Кличко за световната титла на украинеца във версията IBF (Международна боксова федерация). Боят между двамата ще се проведе в Хамбург, като по-големият от братята Пулев има подкрепата на цяла България. 

Владимир Кличко няма загуба на ринга вече 10 години. Кубрат Пулев пък от своя страна е непобеден като професионалист и има всички шансове да остане такъв и след мача на живота му. Настоящият световен номер 1 досега умело отбягваше да се изправи срещу Кобрата, но вече е притиснат до сцената и трябва да покаже уменията си срещу най-голямата заплаха за него. Този двубой трябваше се проведе на 6 септември, но в последния момент Кличко го отложи заради контузия. Денят на истината настъпи, а до боксовото събитие на годината остават броени часове. 

Екипът на Winner.bg ще следи на живо мача и ще Ви информира за всичко най-интересно около него.



Настъпи време за може би най-дългоочакваното събитие за 2014 година - Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко! След като се наложи да почакаме повече от година двубоят да бъде обявен, се наложи и да почакаме още малко, след като първоначалната дата през септември беше променена на 15 ноември. Двубоят за титлите в IBF, WBA и WBO ще се проведе в зала O2 в Хамбург, Германия, а според всички анализатори ни очаква повече от вълнуващ мач. Специалистите дават преимущество на украинеца, но всички се обединяват около мнението, че българина е един от най-неудобните съперници в момента. Рефер на двубоя ще бъде един от най-добрите арбитри в света, американеца Тони Уийкс. Бившият затворнически надзирател вече е водил един двубой на Кличко - мачът през 2008 срещу Хасим Рахман - Скалата, приключил с технически нокаут в седмия рунд. В последните 10 години Владимир Кличко не познава вкуса на загубата, но същото може да се каже и за Кубрат Пулев, който все още няма загуба на професионалния ринг. В професионалната си кариера шампионът имат три загуби, но всичките идва с много тежки нокаути. През 1998 година Кличко губи от Рос Пюрити (САЩ), мачът е в Украйна. През 2003 година, в Хановер (Германия), следва нова загуба от южноафриканеца Кори Сандърс и то каква. Сандърс приключва двубоя още във втория рунд, а веднага след двубоя Кличко е откаран в болница. Третата и последна загуба на украинеца е през 2004 година, в Лас Вегас (САЩ), срещу Лемън Брюстър с нокаут в петия рунд. От тогава насам, Кличко успя да спечели почти всичко в бокса. Повечето двубои на Владимир протичат по идентичен начин, с тотално превъзходство на украинеца и със завидна лекота. Трябва, обаче, да се отбележи, че често украинеца е критикуван за избора си на опоненти - те често са далеч от неговата класа, а и далеч от челните места в световната боксова класация. Сега Владимир Кличко е изправен пред ново предизвикателство, в лицето на Кубрат Пулев. На пръв поглед силите изглеждат изравнени - Кличко е с 4см по-висок от българина (198 срещу 194 см). Обхвата на украинеца е 206 см, срещу 203 см за Пулев. Това, което прави впечатление е, че Кобрата изглежда една идея по-бърз от Кличко, което може да се окаже решаващо. Също така, Пулев в доказал, че може да поема тежки удари, а и треньора на Кличко отбеляза неколкократно в интервюта, че българина е "здрав като бик и изключително издръжлив", последното, особено рядко в тежката категория на бокса. Кличко, от своя страна, има така наречената "стъклена челюст", което значи, че няколко удара могат да го извадят от равновесие. Въпреки това, на хартия Владимир Кличко остава фаворит в двубоя, но това няма да попречи на цяла България да стиска силно палци за Кубрат Пулев, а Кобрата вече доказа, че когато чувства подкрепа, прави чудеса! Успех Пулев, успех Кобра! Пожелавам на всички българи да видят гордо развятото българско знаме в арена O2 в Хамбург в съботната вечер!

Прогноза: 1; Коефициент: 5.00

Прогнозирайте двубоя между Кубрат Пулев и Владимир Кличко ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
15.11.2014 18:22

Аз му дадох съвет на Пулев вчера . Казах му : Изяш две скилидки чесън и малко лук точно преди да излезеш на ринга. Кличко ще бъде изненадан и така ще имаш малко предимство . Дано ме е послушал .

vis7777
15.11.2014 17:43

Според мене няма да му дадат на Кубрат мача по точки, затова трябва да бие с нокаут и аз много се надявам на това! Това е неговия момент и не само за всички българи естествено. Дано Кличко да го е подценил и нека бъде изненадан. Успех на КОБРАТА!!!

wryip
15.11.2014 17:29

защо не дава да заложа в бет365? някой от вас заложил ли е?

nikolaigalata
15.11.2014 17:08

Според мен най - вероятно ще се случи следното :
1 - Кличко побеждава с по точки .
2 - Кличко побеждава с нокаут след 5-тия рунд или няма значение кога точно.
3 - Кобрата побеждава ,като изненадва Кличко и го нокаутира .
4 - Кобрата побеждава по точки .
Подредил съм ги завършаците на мача по вероятност , но все пак се надявам много на вариант номер 3 .

122333444455555
15.11.2014 18:35

Е ти изброи всичко възможно егати предположението !!!*stop**thumb_down*

devic
15.11.2014 16:11

личи си че автора не се е занимавал никога със залози. реално погледнато валю-то е във залога кличко да победи чрез решение или техн решение. намерил къде да се прави на патриот.

medno
15.11.2014 14:50

Той часа е ясен, след 12.00 се пускат предаванията с 18 +
Но ако мога риторично да попитам къде да заложа на нашия с коефициент 5 или дори 8.20 го има тук в сайта хаха ...

greenhool
15.11.2014 14:44

Що бе на мен часа ми допада тъкмо време да загрее човек,като хората *joking* Успех Кобра!!!!

ceco06
15.11.2014 10:26

ае нали в Германия ще се бият-къв е тоя час...дай направо 3:00ч, барем и японци, бразилци и т.н. да го гледат *sick*
иначе успех на Пулев, вярваме в него!

Banditos
15.11.2014 21:28

Мача е късно по простата причина че е последен от всички двубои,и нормално винаги най големия двубой да е последен *wink*