Продължава натиска за освобождаването на Майкъл Шийлдс

16:33
Продължава натиска за освобождаването на Майкъл Шийлдс
Бащата на Майкъл Шийлдс заяви, че е бил "трогнат до сълзи" от подкрепата на таксиметровите шофьори в Ливърпул, които направиха колона пред неговия дом в подкрепа на хулигана Майкъл Шийлдс, който през 2005 година бе осъден за опит за убийство в България.

Чистачът на прозорци, заедно със своята съпруга Мария, гледали от прозорците на своя дом в Едж Хил как колоната от черни таксита минала пред техния дом като знак на солидарност към техния син, на който бе отказано помилване от страна на министъра на правосъдието на Великобритания Джак Строу.

22-годишният Шийлдс продължава да чака окончателното решение на Строу, който призова адвокатите на хулигана да намерят нови доказателства, че той е невинен до крайния срок 3 август. Майкъл Шийлдс - старши заяви:

"Това бе много емоционален момент да видя как тези таксита минават покрай нашия дом и как всичките тези хора ни подкрепят. Целият град ни оказа подкрепа след случилото се миналия четвъртък и не можете да повярвате колко много цветя получиха пред нашия дом. Ние сме благодарни за подкрепата в тези тежки времена. В момента се чувствам на дъното, но ние няма да спрем да се борим. Не мога да разбера как господин Джак Строу похарчи парите на данъкоплатците да разследва случая на Майкъл, а след това игнорира заключенията."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dantela
07.07.2009 22:08

Не заслужава да го пуснат.Той просто е виновен. *sad*