Мисия "Аватар" в подкрепа на Кобрата!

13:45
Мисия "Аватар" в подкрепа на Кобрата!
Броени часове остават до едно от най-чаканите събития в света на спорта за 2014 г. За наше щастие в него участие ще вземе и българският боксьор Кубрат Пулев.

В последните години родните спортисти рядко имат шанс да се изявяват на толкова високо ниво на международната сцена и боят на Кобрата срещу по-малкия брат Кличко може само да ни носи радост и чувство на гордост, че сме българи. 

Пулев не веднъж е заявявал в свои интервюта признателността си към българските фенове за подкрепата, която му оказват. Сега е наш ред да се отблагодарим на Кобрата за многото положителни емоции, които ни е донесъл с победите си на ринга.

Екипът ни стартира мисия "Аватар" като приканва своите потребители да сменят профилните си снимки с такава на Кубрат Пулев. Нека с този малък жест създадем положителна енергия и да си пожелаем успех на Кобрата срещу Владимир Кличко.

Изберете снимка от нашата галерия ТУК!

Прогнозирайте Кубрат Пулев - Владимир Кличко ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gali4o
14.11.2014 13:10

Кобра с теб сме размажи го тоя смешник.......

vlatkyn
14.11.2014 13:06

Вчера още си смених аватара и днес още няма резултат. Закакво обявявате подобни инициативи като не работите нищо.

vlatkyn
14.11.2014 13:04

Кобра, откачи му главата на надувкото.

TaTa_Martino
14.11.2014 03:44

E смених в профила ми дава че съм го сменил а пък като коментирам ми излиза старата снимка Уинър като правете такива кампании си оправете бъгавия сайт