Конте: Сигурен съм, че Балотели ще даде всичко от себе си за Италия

20:02
Конте: Сигурен съм, че Балотели ще даде всичко от себе си за Италия
Антонио Конте вярва, че Марио Балотели може да подобри представянето си в италианския национален отбор. Четирикратните световни шампиони са домакини на хита в европейските квалификации Хърватия на 16 ноември. Двата отбора са съперници на България в квалификационна група "Н" за Евро 2016.

"Сигурен съм, че Балотели ще се раздаде на 100 процента за отбора", заяви Антонио Конте. Балотели няма гол за новия си отбор Ливърпул в английската Висша лига.

Нападателят не е играл за Италия от Мондиал 2014, когато Италия отпадна след груповата фаза.

"Всички футболисти са равнопоставени. Балотели, както всички останали, може да получи шанс за изява. Всичко зависи от моментната им форма. Балотели има много опит в националния отбор. Играл е на Световно и Европейско първенство. Това е важно, но не е достатъчно. Трябва да се докаже отново. Ако достигне нивото на останалите, ще му гласувам доверие. Все пак той е титуляр в Ливърпул. Преди четири месеца вкара на Англия и беше национален герой, а сега е атакуван от различни страни", каза още Конте.

Италия и Хърватия имат пълен актив от по 9 точки начело в квалификационна група "Н". С екипа на Ливърпул Балотели се разписа срещу българския Лудогорец, но в Шампионската лига.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
10.11.2014 21:04

Ех, Конте, Конте... Тука ме разочарова... Каза, че няма да робуваш на имена и ще викнеш Балотели чак когато си подобри формата*confused* С какво си е подобрил формата ? Че няма вкаран гол за Пуул във ВЛ ? Че не може да уцели вратата от 1 метър ? Защо не повикаш Габиадини, който играе толкова силно в Сампдория... Като цяло много лош избор на състав за мача с Хърватия (според мен) и мисля, че с този състав италианците не ги чака нищо хубаво в мача с "шахматистите", особено Балотели ако е титуляр.

simvol_bg
11.11.2014 00:33

Балотели беше царя на засадите в мача срещу Челси *smile* Класа си е