Карвальо помоли да го пуснат, иска да продължи в специален клуб

14:40
Карвальо помоли да го пуснат, иска да продължи в специален клуб
Португалският бранител на Челси Рикардо Карвальо е заявил пред шефовете на тима своето желание да напусне стадион "Стамфорд Бридж" и да се присъедини към отбора на Интер.

Бранителят иска да стане част от състава на Жозе Моуриньо и заяви в интервю за вестник "Сън", че призовава шефовете на Челси да приемат офертата на Специалния за него.

"Аз вече реших и искам да започна нов цикъл в моята кариера. Мисля, че вече съм готов да го направя. Имах шанс да поговоря с директорите на Челси по този въпрос и те знаят какво мисля. Сега ще видим какво ще се случи. Аз живея в Лондон от пет години насам и имах много невероятни моменти. Първият сезон беше чудесен, но последният бе доста тежък. Сега смятам, че е време аз и Челси да тръгнем по различни пътища", заяви Карвальо.

"Говорих с моя агент и той знае какво искам. Ако напусна Челси, аз искам да играя във велик тим, не някакво отборче - иначе, аз ще изпълня моя договор тук в Лондон. Интер са голям клуб, специален клуб! Чух вече хубави неща за тях и дори няма нужда да говоря с Моуриньо. Той е голям професионалист и да работя отново с него би било чудесно. Аз имам още много какво да доказвам и мога да кажа, че моята кариера не е приключила", допълни защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация