Литекс близо до връщане на Симеон Славчев

10:42
Литекс близо до връщане на Симеон Славчев
Ръководството на Литекс умува дали да не си върне халфа Симеон Славчев от Спортинг КП, съобщава "Тема спорт". Както е известно, полузащитникът е дълбока резерва в португалския гранд и се очаква през зимата да бъде преотстъпен.

Оранжевите продадоха Славчев на Спортинг през лятото. Договорът му е за 5 години. В събота "А Бола" написа, че играчът ще бъде даден на друг отбор през зимата.

Досега той има само три мача за дублиращия тим на лисабонските лъвове. Заради това Симеон Славчев загуби и мястото си в националния отбор, като сега не бе повикан за евроквалификацията с Малта. Играчът е желан от гръцки клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

medno
11.11.2014 02:05

Що бе постелете му червено килимче и може да обещае нещо от сорта на "ще бележа, вЕрвайте ми!"

best_WINNER_bg
10.11.2014 22:16

Този мрънкач искаше да играе пред голяма публика айде не те искаме пак.

RMRM7
10.11.2014 20:46

Тука първенството е аматьорско, като ги видят ,че показват малко качества в България и ги привличат, после забелязват ,че такива играчи в Португалия има много, защо им е Славчев, тука играеш срещу защитници на Славия или Марек, а там на Спортинг Брага, разбира се това не важи за суперталанти като Стоичков или Бербатов, но играчи като Славчев в Португалия или Миланов в Русия има във всеки отбор минимум по трима такива

fred_duffy
10.11.2014 20:26

тази статия е "партенка"
освен това футболистите не бързат да бягат от нашето първенство а са продаване като гергьовски агнета от босовете на клубовете

futbolista_rs
10.11.2014 20:09

Определено нещо е сбъркано с нашите таланти. Проблема не в чуждите отбори и треньорите им, а в тренировките в юношеските им години. То не е прецедент да утиде талант в чужбина и на играе за дубъла или резервите. По-неграмотни са тактически и физически, поради липсата на качествени треньори в бг.

deyangeorgiev97
10.11.2014 18:46

Защо бързат да бягат в чужбина като тука са титуляри и трупат нужен опит, които ще им помогне след 1-2 години. Вутов е същата работа. Отиде да играе за децата на Удинезе а в България играеше за мъжете на Левски ТИТУЛЯР. Чочев се намира в момента в най-добра ситуация, но и при него не е много зелено.

fivooo
10.11.2014 15:31

Какъв е смисъла да купуваш играч като няма да го развиваш или пуснеш дори като резерва. Скаутите им да не са някои висшисти завършили икономическа специалност и през целия си живот да са изгледали общо 3 мача!? Загуба на пари и време.

The_Magic_10
10.11.2014 16:50

Едва ли ,а може би просто са го харесали в мачовете му за Литекс, но там е по-слаб и от резервите им! Неможе да говориш с такова неуважение за скаути които всяка година продават футболисти за много хубави суми при все ,че на нас най-добрите ни трансфери са някой млад талант за 2 милн. на 2 години по един *wink* (Порто-Бенфика-Спортинг Лисабон)