ЦСКА сгази Хасково, Буш вкара два (видео)

14:53
ЦСКА сгази Хасково, Буш вкара два (видео)
Хасково загуби от ЦСКА с 2:4 като домакин в двубой от 15-я кръг на А група.

Главен съдия на двубоя бе Таско Тасков.

Армейците поведоха в 15-та минута. Антон Карачанаков стреля от пряк свободен удар, като кълбото рикошира във футболист от стената и заблуди Пейков, който докосна топката, но не успя да предотврати гола.

Попадението подейства успокояващо на гостите, които заиграха с още по-голямо самочувствие. Шест минути, след като откриха резултата, червените нанесоха и втори удар. Венци Василев и Сорасе комбинираха по левия фланг, като защитникът с пас по земя намери Карачанаков в пеналта на Хасково. Последва плътен удар към вратата. Пейков изби, но топката попадна в краката на Серхио Буш, който реализира деветия си гол за сезона в А група.

Реферът Таско Тасков показа директен червен картон на Майкъл Тевия в 34-та минута, след като бившият халф на Левски изрита без топка Борис Галчев на центъра.

След почивката ЦСКА продължи да доминира и още в 49-та минута резултатът стана класически. Буш изведе Соарес на чиста позиция и след удар под плонжа на Пейков, Платини се записа сред голмайсторите.

Луис Соарес върна жеста в 56-та минута, когато открадна топката от бранител на домакините и с пас по земя намери Буш в наказателното поле. Румънецът шутира силно над Пейков и донесе нова радост на гостуващата агитка.

В последните минути армейците се отпуснаха и допуснаха цели две попадения.

В 72-та минута Педро Еуженио проби по левия фланг и с парабилочен удар от границата на пеналта преодоля Дивиш.

Осем минути по-късно Ничев центрира отдясно и Лозев с летящ планж прати топката в горния ляв ъгъл на Дивиш, оформяйки крайното 2:4.

Състави:


Хасково: Пейков, Скерлев, Ничев, Димитров, Еуженио, Шалаев, Тевия, Атанасов, Чанев, Чепилов, Ангелов

ЦСКА:
Дивиш, Василев, Оршулич, Тунчев, Попов, Галчев, Съндей, Карачанаков, Маркиньос, Соарес, Буш



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
10.11.2014 05:05

Колко мръсно играе тая черна маймуна от Хасково... ЦСКА са шампион тази година обаче 100% Лудогорец са по-слаби този сезон и не вярвам че има как да им създадат проблем, а Левски... ахаха Левски кои бяха? *lol*

slavcho.slavchev.7
09.11.2014 17:22

Нормална победа , но големия проблем в отбраната ще бъде апостол попов !!! Най-слабия във цска !!!

drg
09.11.2014 16:41

Ахахах, нормално. Тоя сезон е наш.

tinin
09.11.2014 15:43

Честита победа на всички цесекари! Поздравления за отбора на Хасково, играха много мъжки до края и не се отказаха и не се затвориха отзад.

191488
09.11.2014 15:00

Мразя чорбарите,но единственото което мога да кажа за тях е едно огромно БРАВО!Стойчо пада от Зимбру,пада от Мура но го задържаха.Направи отбор от кол и въже без никакви финансови средства и подготовка завърши втори,а този сезон без особени пари направи един страхотен отбор признавам.Колкото и да ме боли разликата между Левски и цска в момента е огромна,в цска вече лека полека се работи правилно,докато при нас всяка година става от зле,по-зле за което всичко е виновен Баткоф.Ето цска разкараха Титан и работата потръгна,Лупи може да е изедник но му пука за отбора,не е като нашия дето уволнява по 10 треньора на сезон и докарва по 20 мангала на килограм свободни агенти всяко лято и всяка зима.Както в началото казах едно голямо браво,да се надявам че до някоя и друга година и в Левски ще бъдат направени нужните корекции и 2та отбора отново да се борят за титла,не всяка година да изостават от отбори като Литекс и Лудогорец,без традиции и фенове ..

gordon_shumway
09.11.2014 15:57

Абе, паляк. Човека ти казва, че не е нормално отборите, на които симпатизират 90% от българите да са в такава трагична форма в сравнение с изкуствено създадени отборчета, чиито единствено предимство са финансите - нямат нито история, нито фенска маса, нито традиции, нито школи, нито нищо - да не говорим и какъв е произхода на тези финанси, че темата ще стане дълга.

Voinski
09.11.2014 15:55

Аз пък като цесекар, мога само да те поздравя за трезвия анализ който си направил на ситуацията в момента. Достойно е да се казват нещата за любимия отбор както е в действителност, а не плод на чувства и емоции. Само една поправка - Стойчо отпада от Мура и Зимбру, а не пада, поради факта че не е загубил и в 4-те мача

191488
09.11.2014 15:44

Ей мой ае по-кротко само,никъде не съм казал че му е забранено просто е недопостимо,тия 2 отбора освен пари нямат нищо друго,ае Ловеч в последно време изкарват юноши,ами ония от Разград освен пари,какво друго имат?България е ЛЕВСКИ И ЦСКА !!!!

Balki89
09.11.2014 15:25

Според теб, отбор който няма традиции и достатъчно фенове му е забранено да става шампион!!! Задръстеняк!!!

Voinski
09.11.2014 14:59

Браво армейци! Беше много важно да победим преди мача с Лудогорец (особено след като направихме грешката със Славия). Само че имам чувството, че започнахме да играем несериозно след изгонването на Тевия. Такова нещо ако направим срещу Лудогорец и ще отпишем мача... Иначе мога да поздравя само отбора на Хасково, че успя да вкара 2 пъти на ЦСКА с 10 играча (нещо което този сезон се е случвало само на 2 отбора, при това с 11 човека). Стискаме палци тая година да станем най-накрая шампиони!

Jason_Scotland
09.11.2014 14:37

Кога с повече кога с по-малко българи видно е, че Стойчо добре реди състава. Вече има желаната вариативност и резултатите го доказват!
Ясно е, че 'феновете' ще лаят подире му безспирно а и той ги предизвиква често*joking* ама поне нашите си фенове да се замислят като му критикуват селекцията.
Стойчо не е Пената и няма да бъде*stop*
Показва с Чочев, Карачанаков, Витанов и др, че следи юношите за таланти, но той винаги е бил силен с чужденците.
При полуфалита ни и хронична липса на пари да сме първи пред супер уреден отбор като Лудите си е достойно за уважение.
Знам, че играят на много фронтове и ни бият в директните двубои, но пък и не са само те. Други отбори също са по-добре от нас, но сме категоричен лидер при това пишем история ... негативна ама само доказва, че отбора върви добре.
ЦСКА е без отсъдена дузпа в наша полза вече 27 мача ... ама който си го може*wink*

cesekarchetooo
09.11.2014 14:32

Дори на тая нива си личи, че в нашия отбор има футбол. Това, че загубихме точки със Славия беше чиста случайност, до момента играем най-силно от всички отбори и ако Лудогорец не вземе пак конската доза хапове преди мач с нас, смятам, че имаме шансове. САМО ЦСКА!!!

NickoRM
09.11.2014 13:28

До коментар [@comment 1725298] от [@user gQg]:

Много ясно!Наздраве *beer*

levski_lud
09.11.2014 13:08

ааа чу се нещо от сектора на чорбата ...нещо за Левски София.Играят мач с Хасково и пеят срещу Левски ...винаги ние сме им в устата.Ахх колко е жалко да си комплексиран от отбора на народа и Апостола.Вечно вторите сте вие.

NickoRM
09.11.2014 13:26

Абе гледай си обора ,опа отбора ,ама то едно и също....,че като гледам на 100годишнината си да не вземе да изпаднете.

levski_lud
09.11.2014 13:06

Феновете на бкп отборчето защо мълчат?Ние си напълнихме сектора в Хасково, а тия червени шапки и 1/3 не са напълнили.Толкова да са смешни няма на къде.

gladbachfan
09.11.2014 13:43

На кой народ сте отбора касъмпаша ли или на бойко бистрица че дори там ви мразят какъв дякон намесваш в тая пародия Лефски излагация

VeneSotirov
09.11.2014 13:16

А ти какво правиш в темата на ЦСКА, о, неуважаемо кухорого? И като си тръгнал да питаш за публика, я кажи защо на гостуването на Монтана за купата ние бяхме 1500 човека, а на вашия мач с тях миналата седмица за купата вие бяхте....50?

simon_66
09.11.2014 12:52

Най-накрая ЦСКА да използва малко повече българи титуляри...а после хранят Лудогорец за подобни неща! Добре,че Кукоч и Силва са наказани,че иначе пак щяха да започнат с двама-трима.Мисля,че е крайно време от следващия сезон Михайлов да наложи всеки отбор да започва с поне 6-ма българи даден мач!! Иначе просто футболът ни ще остане едно развитие в застой..