Бивша на Дефоу се натиска на разведен певец

15:32
Бивша на Дефоу се натиска на разведен певец
Бившата изгора на Джърмейн Дефоу Шантел Хоутън е хлътнала по певеца Питър Андре, който в момента е в процес на развод със съпругата си.

Както е известно Питър наскоро се раздели с топмодела Кати Прайс-Джордан, която е известна като една от най-големите фенки на Манчестър Юнайтед и е имала връзки с половината отбор на "червените дяволи", спечелил требъла през 1999 година. Прайс дори има син от Дуайт Йорк, който най-дълго се задържа в кревата й от всички "червени дяволи".



Досегашният съпруг на Джордан е определян като "мъжа на мечти ми", от Шантел, която заряза Джърмейн Дефоу, защото я използвал единствено за "здрав секс и нищо друго", по думите на мис Хоутън.

За разлика от нападателя на Тотнъм, Андре бил голям джентълмен, мил и грижовен. Може би заради това преди няколко седмици вече бившата на Питър, го нарече "импотентен".

Явно Кати Прайс (на най-долната снимка) отново е зажадняла за "здрава" мъжка ласка, докато Шантел може би най-накрая е намерила мъж, който не иска постоянно да си "играе" с нея.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zizinho
07.07.2009 22:50

к...и са всичките квото и да си говорим...