Стефанов: Като не вкараш, ще ти вкарат

17:34
Стефанов: Като не вкараш, ще ти вкарат
"Загубихме нещастно, но ние сме си виновни. Не вкараш ли, ще ти вкарат", обяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов след поражението от Локомотив София с 1:2.

"Белите` загубиха домакинството си на градския си съперник и не успях да се отдалечат от зоната на изпадащите в "А" група.

"Днес мисля, че играхме много по-добре от Локомотив през цялото време. Загубихме нещастно, но ние сме си виновни. Не вкараш ли, ще ти вкарат. Имаха едно положение, вкараха ти два гола. При втория гол на Локомотив, фал за Славия, съдията го подминава. Нещата щяха да изглеждат много по-различно, ако съдията беше свирил обективно. А колко нарушения подмина срещу наши футболисти? Но ние сме си виновни", коментира Стефанов след мача.

"Те от само себе си не могат да се оправят нещата. Трябва да се работи и ще се работи в тази насока. Аз съм разочарован от много хора. По-натам треньорското ръководство да си взима решения. Не може да създадеш 10-15 положения и да няма гол. Локомотив имаха едно положение, нищо друго. С тези футболисти разполагаме в момента, с тях трябва да изкараме до края на полусезона", допълни той.

Стефанов отказа да коментира декларацията срещу него, която ръководството на ЦСКА изпрати до БФС и Борислав Михайлов. "Няма какво да отвръщам на ЦСКА. Те си имат отбор, имат си ръководство. Аз си гледам само Славия", каза той.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация