Алонсо отива в Макларън с контракт за рекордна сума

15:42
Алонсо отива в Макларън с контракт за рекордна сума
Испанският пилот Фернандо Алонсо е постигнал споразумение за контракт с Макларън за рекордна сума, съобщи мадридският "АS".

Споразумението е за две години с възможност за продължение с още една и ще стане най-голямото във финансов план в историята на Формула 1. Алонсо ще стартира ерата си в Макларън през сезон 2015.

Преди около месец стана известно, че испанецът ще напусне Ферари след края на настоящия шампионат. Двукратният световен шампион вече бе пилот на Макларън - през 2007 г. Тази седмица състезателният директор на Макларън Ерик Булие потвърди, че британският тим иска да подпише дългосрочен контракт с 33-годишния Алонсо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Matteo_Poker
08.11.2014 19:49

Разговори между Алонсо и Макларън има.Той иска да кара за тях,НО за една година и ако се освободи след 2015 място в Мерцедес да кара.А Макларън искат договор 3 години.За това все още няма нищо обявено.Хонда като се върне са готови,каквато и да е неустойката по договора на Алонсо с Ферари да я платят за да кара за тях.Но Макларън тази година са слаби и не се знае какво ще изкарат догодина с Хонда.А Мерцедес тази година доминира и иска да се качи на готов болид,защото няма време да чака да се развива болида и да се бори за победи в Макларън,същото и при Ферари.5 години нищо не му се чака.Ако не приеме,може да не кара една година,но може би има опция да остане във Ферари.Въобще много неща се пишат,спекулира.

vasil1974
08.11.2014 19:18

защо не пишат нещо по-тази ТЕМА в сайта F1...........интересно*surprized*но заслужени аплодисменти за добрата разузнавателна работа на този сайт.браво......само да не ги осъди някой за недостоверна и непотвърдена информация.*wink*

sksw
08.11.2014 18:42

И аз това се чудих тъкмо. Никъде не открих подобна информация.

CLOTH
08.11.2014 16:12

Интересно как това го пише само в този сайт..