Дел Боске послуша Моуриньо и не прати повиквателна на Диего Коща

14:39
Дел Боске послуша Моуриньо и не прати повиквателна на Диего Коща
Селекционерът на Испания Висенте дел Боске остави нападателя Диего Коща извън групата на "Ла Роха" за предстоящите мачове с Беларус и Германия.

Таранът е силно тормозен от контузии в последния месец, което и принуди специалиста да му даде почивка за предстоящата евроквалификация и приятелската среща със световния шампион.

Изненадата в селекцията на Дел Боске пък се казва Нолито. Юношата на Барселона изнесе някои страхотни мачове за Селта от началото на сезона, което и му спечели повиквателна от Висенте дел Боске.

Извън състава отново остават Фернандо Торес и Хуан Мата, както и крилото на Манчестър Сити Хесус Навас. Жерар Пике пък е повикан, въпреки проблемите си в Барселона и факта, че често остава на резервната скамейка.

Повиквателна получи и младият нападател на Ювентус Алваро Мората, който лекуваше контузия в началото на сезона. Сред избраниците е и друг дебютант - Хосе Мария Кайехон, който е водещ реализатор на Серия А с осем отбелязани гола до момента.

Групата на Испания за мачовете с Беларус и Германия:

Касияс, Де Хеа, Касия, Хуанфран, Аспиликуета, Серхио Рамос, Пике, Албиол, Бартра, Алба, Бернат, Бускетс, Камачо, Коке, Касорла, Фабрегас, Кайехон, Нолито, Мората, Алкасер, Педро, Раул Гарсия, Иско

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel.bonev.908
07.11.2014 15:58

Тоя даже не е испанец, за национала ми го викат..... пфф. За Челси може да играе, ама за националния никакъв го няма..

sa6etoo
07.11.2014 15:36

Най-добре ще е да се подложи на операция веднага след мача с Ливърпул. Някъде пишеше че ще отсъства 4-5 седмици което е идеално и няма да изпусне почти нищо важно и поне ще се знае че е на 100% за най-важната част от сезона.

pesholudiq
07.11.2014 15:00

Екстра си, Боске. Радвам се, че няма да играе, таман да получи малко допълнителна почивка

SuperSizee
07.11.2014 14:55

Докато не започне и при нас да се работи поне в националния по този начин , няма да ни чакат добри неща. Няма Мата, Торес и прочие, Нолито ги разпуква от началото на сезона и е в националния независимо, че играе за скромен тип като Селта.Същото според мен се отнаса и за Камачо, който аз много харесвам!