Мацката на Крауч изби рибата в изрязан черен бански

11:35
Мацката на Крауч изби рибата в изрязан черен бански
Аби Кланси за пореден път зарадва феновете си по целия свят, обличайки черен изрязан бански, докато отмаряше с гаджето си Питър Крауч на яхта в Средиземно море.

Ваканцията на двамата е към своя край и поради това те бавно и полека се приближават към Обединеното Кралство, където нападателят на Портсмут ще започне подготовката си за новия сезон в началото на другата седмица.

Изгората на желания от Милан таран отново не изневери на своя секси стил и показа голяма част от прелестите си в бански костюм, който изглежда не бе "правилния" размер за нея.

Докато небрежно се разхождаше по яхтата, която плавно се носеше около бреговете на Ибиза, Аби сигурно се е надявала Питър да не се отплесне твърде много по нейните апетитни извивки и да получи нелепата травма на Уейн Рууни, който си отпра зверски ухото, след като се подхлъзна на борда на своята яхта.

Все пак, трябва да се направи важното уточнение, че със сигурност нападателят на Манчестър Юнайтед не се е бил загледал в съпругата си Колийн, която дори когато не е бременна, не притежава и половината от чаровете на русокосата палавница Аби Кланси.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tuks1m
07.07.2009 13:12

Ех защо ли го носи тоя бански без него ще е още по хубава *wink*