Ман Сити - ЦСКА Москва, загубен

16:44
Ман Сити - ЦСКА Москва, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. ноември: 2 познати от 2 мача - 100.0% успеваемост

Залог на деня за 05.11.2014 г.



Манчестър Сити излиза тук за повече от задължителни три точки. Той изпусна по изключително нелеп начин победа в първия мач срещу този съперник след като поведе с 2:0 в Москва, но допусна изравняване до 2:2. Това следва в известна степен да гарантира мотивация за гражданите доста над стандартното ниво. Те са пословични със силните си домакински изяви и днес ще искат не просто да спечелят, а да покажат категоричност в действията си и едва ли, ако спечелят този мач ще бъде само с гол разлика. Гостите имат трудности да се разписват по чуждите стадиони, а Сити ще търси победа с убедителен резултат и има всички шансове да я постигне. Върху опцията манчестърци да спечелят и двете полувремена си струва да се помисли.

Прогноза: Победа за Ман Сити при -1,5 гола, Коефициент: 1.95

Прогнозирайте мача ТУК!

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dido_bz12
05.11.2014 23:40

Без червен картон и петодивизионен тим ,не можете да биете ,аматьори!

sensea
05.11.2014 23:35

Тя стана , каквато стана ...Цесека ви обърна*joking*

GalStan
05.11.2014 22:36

щом коментираш прогозата може да ти стане ясно от къде ще дойде изненадата *wink*

devic
05.11.2014 21:08

неска много единици се очертават и като цяло изглеждат ясни мачовете,не знам откъде ще дойде бомбата. аз очаквам челси или барса да проспат половината някои голове.

catalan
06.11.2014 00:39

ето ти я бомбата *lol*