Агентът на Тонев: Той не е в депресия

15:26
Агентът на Тонев: Той не е в депресия
Българското крило на Селтик Александър Тонев не е в депресия, тренира нормално, заяви мениджърът на футболиста Антъни Раво. Тонев чувства подкрепата на треньорския щаб на детелините, както и на цялото ръководство на клуба, което го прави щастлив. Мениджърът направи това изявление по повод някои медийни публикации от вчера, че 24-годишният български национал се чувства подтиснат.

Българският футболист беше обвинен от защитника на Абърдийн Шей Логан в обида от расистки характер заради което му беше наложено наказание от 7 мача лишаване от състезателни права въпреки отсъствието на каквито и да било доказателства за това.

"Александър продължава да се бори за титулярното място в Селтик, здрав е и мотивиран да успее, какъвто е бил винаги. Всички, които сме около него знаем, че е невинен и обвинен несправедливо. Тонев ще покаже най-доброто от себе си в близките седмици и месеци и предстоящите европейски мачове са най-добрата възможност за това", каза още агентът на футболиста.

Той добави, че заедно със Селтик очакват Шотландската Футболна асоциация да изпрати писменото решение по казуса, за да бъде входирано веднага писмото с жалбата. Всички в Селтик отказват да приемат, че играч може да бъде наказан без никакви доказателства само срещу думата на друг човек. Също така се чака и насрочването на новото изслушване за обжалването и адвокатите на клуба са се ангажирали със защитата.

Тонев попадна в групата на Селтик за мача с Астра (Плоещ) от турнира Лига Европа и днес отпътува за Румъния. Очакванията са, че мениджърът Рони Дейла ще му даде игрови минути.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
06.11.2014 05:12

Успех и дано успее да намери добрата си форма, защото талант си знаем че има! *smile*