Дерменджиев: Направихме много индивидуални грешки

01:08
Дерменджиев: Направихме много индивидуални грешки
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев призна, че орлите са допуснали прекалено много индивидуални грешки при гостуването си на Базел, което бе загубено с 0:4.

"Проблемът дойде в това, че направихме много индивидуални грешки. До към 20-та минута всичко си вървеше добре. Всеки може да сбърка, всеки може да загуби. Имаме още два мача, които трябва да изиграем на ниво. С Ливърпул сме в София. Получихме много голове, но те дойдоха от грешки. Нямаме оправдание," заяви Дерменджиев.

"Срещу Ливърпул на всяка цена ще играем за победа. Знам, че губят от Реал Мадрид, така че ако ги бием, ще имаме шест точки, и ще чакаме развитието на последните срещи", допълни треньорът на Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristomir1983
06.11.2014 00:14

Без промяна в постройката на играта. Не се получаваше играта им в предни позиции , а Базел с два баса и малко бягане печелеха много терен. Логично да падне гол , но за беда даде криле на Базел .. Станаха още по прецизни и Лудогорец онемя... Такъв мач учи , но треньора не опита атака с повече хора напред , а Лудогорец имаха нужда. Дано поне грешките не се повтарят , че много ще ги боли. Базел бяха построени чудесно , а Лудогорец и така не се подреди с течение на мача. Липшсваше им мутивация и промяна в тактическата постройка. Сякъш липсата на Моци обърка идеята на Лудогорец и нетръгна мача добре. В началните минути на мача златен шанс пропиляха Лудогорец . Можеха и още 2-3 пати да вкарат гол и да се върнат в мача , но при 3-0 ..... Дано в щаба на Лудогорец намерят промяна и надъхат играчите , че Ливърпул не са кои знае колко добре и могат подарят 3те точки на наште . С реал е протоколен мач Невярвам да направим сензация.... Но ей тъй си мисля че Реал ще се отпуснат малко класирани вече , може да си позволят
..... Нз футбол е

sksw
05.11.2014 17:34

Трябваше Лудогорец да си играят играта от предните мачове, а не да играят в защита ! И дори когато виждаха, че падат с 2:0, те отново продължиха да си играят така, вместо да се впуснат напред в атака, пък каквото сабя покаже. С тази игра Реал ще ги бие с 10:0.

greenhool
05.11.2014 14:32

Дерменджиев изтарва мача..На полувремето трябваше да видим един нов Лудогорец с променена тактика, нови индивидуални задачи и по-силна мотивация,но всичко това липсваше..

ko4o4
05.11.2014 08:48

тоя смешник пак почна да смята и изчислява *confused*
имали били 2 мача - ама с реал в мадрид *joking*