Базел - Лудогорец, спечелен

18:49
Базел - Лудогорец, спечелен

Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. ноември: 1 познати от 1 мача - 100.0% успеваемост

Залог на деня за 04.11.2014 г.



Трудно събитията от първия мач ще се повторят и сега, а и лимитът на късмета на Лудогорец все някога ще се изчерпи. Ясно е, че той е на страната на по-силния, но е доста спорно дали Базел не е по-качественият тим от двата. Опитът тук няма да бъде без значение, а той е изцяло на страната на домакините. Лудогорец ще търси всичко в този мач, а това ще принуди орлите да погледнат по-смело в така, а свободните пространства ще бъдат изцяло по вкуса на добре играещите в защита и умело контраатакуващи играчи на треньора Соуса. Тук разградчани нямат големи шансове и въпреки повече от добрите резултати, постигнати на международна сцена в последните години, едва ли ще намерят сили да откраднат нещо и да изпреварят времето, което им е необходимо за набиране на адекватен опит на подобно равнище.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.80

Прогнозирайте мача ТУК!

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация