Иван Иванов: По-силни сме от Лудогорец

10:09
Иван Иванов: По-силни сме от Лудогорец
Централният защитник на Базел Иван Иванов смята, че швейцарците са по-силни от тима на Лудогорец. Националът си пожела да няма съдийски грешки на мача между  довечера от груповата фаза на Шампионска лига.

След срещата на "Васил Левски" преди две седмици бранителят заяви, че загубата на Базел с 0:1 се дължи именно на отсъжданията на германския рефер Дениз Айтекин. Още в 18-ата минута на двубоя той изгони с директен червен картон Серей Дие, което се отрази на крайния изход.

"Очаквам сега мачът да е далеч по-динамичен и отворен. Нашият отбор със сигурност ще бъде по-агресивен, ще се опита да владее топката и да пресира дълбоко. Мислех, че ще бъде така и в София, но червеният картон развали стратегията ни. Надявам се този път да няма съдийски грешки, тогава ще се получи истинско шоу. Имаме леко предимство заради по-големия си опит. Длъжни сме да печелим и нямаме право на грешка", заяви Иванов пред "Тема спорт". Той продължава да се лекува от тежката си контузия – скъсани връзки на коляното и ще пропусне и този мач.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Big_Ivan017
04.11.2014 20:47

Ами като сте по-силни после само не искам да чувам че нарочно си им помогнал с грешките си за да вкарат 1-2 гола и да бият!

UrRolS
04.11.2014 19:47

Едвам ги бихме тука с човек повече. Това ще е най-трудния мач на момчетата в групата. Щрелер се завръща и ще стане страшно. Ако отбраната се справи отлично и допусне максимум 1 гол ,все някак ще издрапаме и ние да вкараме гол и да вземем Х. Оптимист съм за този мач ,защото Лудогорец показват нещо ,което не съм виждал от друг български отбор .. здрава и красива игра достойна за ШЛ. Успех на момчетата ,за мен мача е 0:1 ; 1:1.

Onzoprognozira
04.11.2014 19:53

За мен мача е 1-ца, но се надявам на Х. После един Х на Ливърпул, или може би победа!

RMRM7
04.11.2014 19:19

всички цесекарчета ли са комплексари ? тоя русия май забрави какво плашило беше преди някалко години с пъпките си, сега си взима парите без да прави нищо и само говори,вместо да хвали българските отбори той омаловажава успехите им

futbolista123
04.11.2014 18:51

а дано да е като предните ти прогнози пак един гол в продълженията да е по сладко

Efix
04.11.2014 18:45

В приказките сте по-силни - да.

MiTaKa_D
04.11.2014 18:12

Ванка нали и за първия мач казваше, че сте по-силни, и кво стана ве батка?*lol*

Onzoprognozira
04.11.2014 16:43

Те Базел, ако не играеха в София с 9 защитника и вратар...То как да им вкараш, след като дори и контраатаки не правят? Просто не оставят място да мине топката! Като е по-отворен мача ще е по-добре за Лудогорец!

IvanIR
04.11.2014 16:28

Аз не мисля, че Базел са по-добри. Имат повече опит, по-добра база, повече пари...но това не ги прави по-добри. Лудогорец са много бързи, технични, трупат опит ...*cigarette*.... от мене Х ...да видиме....*wink*

sdw
04.11.2014 14:07

До коментар [@comment 1723229] от [@user chiko_smile]:

Чакай бе,работодателите му са Базел,фирмата му е Базел,той представлява Базел,кво искаш *lol*

koshmaraTI
04.11.2014 13:55

Стига с тоя опит фактите са си факти.... и Реал има адски опит и Пуул, но се видя, че ни биха с дузпи... Реално погледнато порязаха Лудогорец с 3 дузпи за 2 мача! Излишно е да споменавам, че и фифа е адски корумпирана институция, жив пример е Легия - Селтик.... Нищо лично против Реал и Пуул, безспорно класата им е вечна, но просто не заслужаваха да ни бият в тези мачове... Реално погледнато в ''турнира на богатите'' няма място за скромни отбори! Футбола не е това което беше, а просто средство за пране на пари! Има хиляди примери за това.. жалко, но факт! Успех на пичовете вечерта и ако съдията не ги пореже я с дузпа я червен картон, не виждам защо мача да не е X2! *wink*

bianconer85
04.11.2014 15:57

Само, не разбирам Какво общо има ФИФА с Легия и Селтик. По темата: нима някой очаква футболист, който е професионалист да излезе и понеже е българин да каже, че Лудогорец са по - силни или примерно, че стиска палци за тях. Много ясно, че ще защити отбора в който играе.

sdw
04.11.2014 13:32

Жалко ще е да го кажа,но 70 минути не успяхме да вкараме гол с човек повечко,а сега ще сме на тяхна територия.

bambambam
04.11.2014 13:30

" Очаквам сега мачът да е далеч по-динамичен и отворен. Нашият отбор със сигурност ще бъде по-агресивен, ще се опита да владее топката и да пресира дълбоко "

Точно така, това се изисква от вас за да направите мача на Лудогорец по лесен и да ви ошамарят за втори път , не да се гушите като мишки. Направите ли го това с отворената игра ще се поздравите с втора загуба.

Blue_lion
04.11.2014 13:16

Лошото е че има съвсем реална възможност да се продадът някой от играчите на Лудогорец което не е никак хубаво нещо

tagen
04.11.2014 13:25

ако се класират напреде в групите няма да продадът нито 1 на киро не му трябват особено мн пари :Д а и никой футболист няма да пропусне да играе извън групите

PRI_A_TEL
04.11.2014 12:57

Базел мислят че имат по-добри футболисти, защото евентуално имат по добри индивидуални възможности, но важното е как играе отбора, защото и Ливърпул бият по селекция сигурно 20 пъти Лудогорец, но на терена нещата бяха други. Футбола е игра не само с уменията на футболистите, но и с каква схема ще избере треньора, какви тактически умения ще развиват играчите за предстоящата среща, каква ще е концентрацията на играчите за мача и психическата настройка. Мога да кажа, че играчите на Лудогорец куцат в сравнение с Базел, само по два от тези параметри/ психическата настройка, защото вече биха Базел, а последните сега са свръхмотивирани и второ по индивидуалните качества, но на Базел им липсва отборната игра, концентрацията, както и тактическата подготовка. Поради тази причина смятам, че Лудогорец имат предимство, защото ще играят срещу отбор, подобен на Левски, през най-добрите му години, отбор който се блъска повече отколкото да играе, като отбор, Базел ще разчитат на случайноста и на индивидуалните качества на някой футболист и ще е едно голямо бутане и блъскане, това очаквайте от двубоя. Проблема е само в психическата нагласа на Лудогорец и как ще излязат срещу Базел, смятам че двубоя е непрогнозируем, Базел може да бият с 3-0, но и Лудогорец могат да го направят.

scouser_pool
04.11.2014 12:56

А защо винаги някой футболист или тренер от противниковия отбор като каже нещо в медиите и го оплювате? Базел са по-добър и рутиниран отбор от Лудогорец в Европа , ако си мислите , че сме по-класни сега заради 1 победа в ШЛ се лъжете...

simon_66
04.11.2014 18:06

Ама забравяш как Базел постигнаха добри резултати в Шампионската лига...благодарение на човека,който няма да играе днес Щрелер и на онова чудо Салах,който развинти дори играчите в сегашния си отбор Челси.Без тези двамата не съм сигурен,че щяха да запишат две победи над Лудогорец миналия сезон,та камо ли този.Базел не са това,което бяха..при тях се наблюдава постепенен спад,поне аз такова нещо забелязвам.Но след няколко часа ще разберем какво ще стане.Иначе не знам защо мислите,че Иван Иванов не е казвал нищо лошо.Във всеки негов коментар се усеща просто ненавистта му към разградчани,защото са конкурент на ЦСКА в първенството,а и разбиха един куп рекорди.Да гледа да се оправя по-бързо,но и да не си въобразява,че Лудогорец току-така ще се бият сами.Базел наистина трябва да играят на пълни обороти,за да имат шансове.При Х Лудогорец е с единия крак поне в Лига Европа!

scouser_pool
04.11.2014 13:32

Смятам така понеже Базел постигнаха доста победи в ШЛ последните години особено у дома и са си показали качествата. Лудогорец имат 1 победа и вече ги приравнихме на тяхното ниво , глупаво е . Бях и на мача , Лудогорец трудно намираше начин да застраши Базел преди червения картон , а и след това и просто ме дразни как нападат Иван Иванов без да е казал нищо лощо. За да вземем нещо в Швейцария ще трябва да играем по-добре от първия мач , а някои хора тук едва ли не ни изкарват фаворити за излизане от групата преди Базел и Ливърпул , смешно е просто

golemiq_geshan
04.11.2014 13:18

Много си противоречиш - хем не отстъпвали по нищо , хем пък го компенсирали и наваксвали с раздаване , защото ако си мислиш , че опит се наваксва с раздаване си много далеч , но иначе си мисля , че двата тима в този си вариант , в който бяха на националния в София са равностойни

simon_66
04.11.2014 13:09

И защо мислиш,че Базел са по-добри?Вярно,те имат повече рутина и опит,но не смятам,че Лудогорец отстъпват на Базел като класа..това,което им липсва го наваксват с раздаване и една комплексна игра.Вярно е,че нашите са на европейската сцена едва от два сезона и поради това нямат все още коефициент и известност.Затова и цената на футболистите ни не е толкова висока,както при Базел.Но с времето и това ще стане.Този отбор на Лудогорец ще го бъде,запомнете.Положителните неща са в пъти повече от негативните,а и щом с тези футболисти можем реално да вземем точки срещу Реал Мадрид и Ливърпул,при това на Анфийлд.помисли какво можем да направим,ако излезем от групата и играем напролет отново в Шампионската лига или Лига Европа..с толкова пари зимата и лятото могат да се купят адски качествени футболисти,с които да се донадгради състава.Не отспътваме по нищо на Базел,пак го казвам-тяхното предимство е само опитът,който имат,а и са без Щрелер,което е огромен плюс за нас!!

scouser_pool
04.11.2014 12:52

Базел са добър отбор определено и като домакин показват истинското си лице , мисля , че един Х ще е добър резултат за Лудогорец в Швейцария*smile*

monte_carlo
04.11.2014 12:42

Стискам палци на нашите момчета довечера,не мога да преценя какво ще стане в мача, ще е много, много по-труден отколкото,когато бяхме домакини тука. В първата среща Базел игра без голяма част от най-добрите си играчи + червен картон от ранои пак едва изгубиха мача. Според мене швейцарците са доста сериозни фаворити днеска,дано господ да е с нас и да ни помогне !

sdw
04.11.2014 12:34

Може и да е прав,но те имат по-голяма тежест на раменете,притискането и за този мач е по-голямо,а ние сме си просто надъхани и уверени,а и доста добре физически подготвени.При други обстоятелства,мача можеше и 1-ца да е,но довечера ще ги убием!

fero14
04.11.2014 12:30

Този болния с болните амбиции пак се обажда дето не трябва.....

david_villa11
04.11.2014 12:26

6те стане яко ако лудогорец си бият заслужено....и да го питат тоя,,, еми нали бяха по силни....продажник по добре да мъл4и

golemiq_geshan
04.11.2014 12:11

Абе хора спрете да се връзвате на заглавията на уинърите ... Четете статиите и тогава плюйте , поне това си направете труда да направите . Лично аз много уважавам Иван Иванов , ВЪПРЕКИ че е цскар , аз съм от хората , които макар да съм твърдо за един клуб ЛЕВСКИ , не разграничавам останалите по клубната им принадлежност да ги мразя или не , а по самия им характер ! Нищо лошо не казва Иван , а за всички , които следят от близо футбола знаят , че Базел едно , че няма нищо общо с миналата година , второ че имаше доста хора , на които не можеше да разчита в София . Какво грешно има в това да каже , че един от най - важните халфове на швейцарците беше изгонен в началото на мача и това тотално обърка всичко ! Базел нямаше как да се хвърли , как не разбирате , че вече самите им сили трябва да бъдат преразпределени за мача по друг начин , не оставаха все пак 10 минути до неговия край ... Базел наистина е по - силен от Лудогорец , но това е само на хартия , защото има много други фактори , като моментна форма , играчи на разположение , нагласа за мача ... Съгласен съм обаче , че ако Лудогорец постигне победа тук , то почти сигурно ще прескочи групата , тъй като Ливърпул са безбожно слаби , но да не слагаме рибата в тигана , преди да сме я хванали , всички искаме Лудогорец да се класира (или поне повечето) , но това не значи , че като диви прасета трябва да атакуваме всичко , което не ни е по угодата , в случая едно просто изказване , в което дори няма нищо лошо

NoDiggity
04.11.2014 12:10

Точно това е хубавото за Лудогоред - всеки мач се водят за аутсайдери и играят освободено без напрежение за задължителна победа! От там идват и добрите резултати и добрата игра! Надявам се довечера ако не победа то поне Х, което до голяма степен ни дава огромни шансове за после. Ако Ливърпул продължава да е в такава трагична форма мисля, че имаме шансове да ги бием тука в София *smile*

sksw
04.11.2014 12:04

Ако бием Базел днес и направим хикс с Ливърпул в София се класираме независимо от другите резултати. Аз си мисля едно нещо, че в последния ни мач, ако от това зависи кой ще е на 2ро място, Реал Мадрид колкото и смешно да ви звучи ще се даде на Лудогорец да направят равен, за да може да се класират те. Реал нямат далавера да се класират Базел и Ливърпул.

sksw
04.11.2014 12:01

Сега е шанса на Лудогорец ! Сега или никога. Ливърпул излизат с резервите срещу Реал, което означава че Реал ще ги унищожи. Ако бием Базел довечера, ще дръпнем с 3 точки на 2рото място.

caramell
04.11.2014 11:58

Базел имат самочувствие , когато играят у дома в Европа.. 6 мача не са допуснали гол в Швейцария. Обаче си мисля , че довечера Базел ще бие - дано да греша!

ai4oto
04.11.2014 11:48

само лудогорец и никкккои друг 0;2

John_Jameson
04.11.2014 11:28

Абе Ванкаа, ти кога са последно игра беее?!! *lol* *lol* Седи си в страни и си мълчи! Няма да е лесен мача, но Лудогорец имат сили да измъкнат поне точка!

simon_66
04.11.2014 11:23

Начукай си го най-накрая и млъкни!!! Този не спря постоянно да коментира колко велики били,какъв опит имали и т.н.Видя се срещу Реал Мадрид как играха с подвити опашки,срещу Лудогорец цял мач защита,макар и че бяха с 10 човека.Срещу Ливърпул изкараха огромен късмет с пропуските на мърсисайдци.Интересно ми е,ако и в този мач ги приземим какво пак ще измисли този кретен...може и да става за защитник,да е наш национал,но като характер не мога да го понасям това плямпало,дето мрази повече Лудогорец,отколкото обича ЦСКА...типичен ЦСКА-р!