Леонардо: Хунтелаар и Фабиано са перфектни за Милан

08:25
Леонардо: Хунтелаар и Фабиано са перфектни за Милан
Клаас Ян Хунтелаар и Луиш Фабиано биха се вписали чудесно в схемата на Милан, смята треньорът на "росонерите" Леонардо.

Италианският гранд търси класен нападател, а холандецът и бразилецът са сред основните трансферни цели на отбора. Милан се опита да вземе Хунтелаар под наем, но от Реал Мадрид не го пуснаха. Фабиано, който се представи много добре с националния си тим по време на турнира за Купата на Конфедерациете пък излиза доста скъпо на "росонерите".

"Те двамата са чудесни нападатели, които притежават много качества, превръщащи ги в класни атакуващи футболисти. Убеден съм, че ако има вариант те да заиграят при нас ще паснат повече от перфектно в схемата ни на игра", загатна Леонардо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
07.07.2009 14:58

Е па милан може си мечтаят и за Пеле и за Гаринча също . Но докато не извадят над 27 милиона май едва ли ще го продадът Реал . Цената му била паднала ама той си остава същия футболист със същите великолепни качества . Дано да има повече възможност да ги показва в Реал . Добре е че сред толкова звезди ще има конкуренция за местата като титуляри ! Това е чудесно ! Никой отбор неможе си го позволи . Е естествено недоволни ще има , но с такива заплати ще са малко *lol* .

Dagoberty
07.07.2009 08:31

*joking* Аз лично предпочитам Хунтелаар пред Фабиано,като ,че ли и по-евтино ще ни излезе,пък Клаас е по-млад и поне според мене тепърва ще показва на какво е способен *devil*