Високи коефициенти и добри печалби през уикенда

16:31
Високи коефициенти и добри печалби през уикенда

Високи коефициенти и добри печалби – така накратко звучи представянето на успехите на участниците в Еврофутбол през уикенда. Страхотните ставки за Гонки привлякоха вниманието на не един или двама и така допринесоха за щастието на мнозина. Един от щастливците бе столичанин, който още в петък прибра 1 072 лева при коефициент от 107.20 за Трио в 11-то надбягване, Гранд Сентрал. Същият вид прогноза, но за четвъртата гонка в Кинсли зарадва друг от Бяла Слатина, който взе 950 лева.

Съботата стартира повече от успешно за хасковлия, който прибра общо 2 230 лева за първите двама в 13-то надбягване в Нюкасъл. Играч от Златоград пък получи в неделя 1 050 лева, познавайки победителя в 12-та гонка в Бел Вю.

Футболните страсти също не оставиха на мира участниците в Еврофутбол. Така, познавач от Велинград спечели 6 624,33 лева с талон за 50 лева и страхотни "попадения" за пет мача в права колонка: Астън Вила – Тотнъм Хотспър (Краен изход 2), Бордо – Тулуза (Краен изход 1), Виляреал – Валенсия (Първо полувреме 2), Падерборн – Херта Берлин (Краен изход 1) и Бешикташ – Фенербахче (Първо полувреме 2).

Актуалните коефициенти и възможности за залог можете да намерите в раздел Тиражи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация