Ван Гаал: Проблемът е, че изоставаме с 13 точки

15:38
Ван Гаал: Проблемът е, че изоставаме с 13 точки
Луис ван Гаал призна, че Манчестър Юнайтед има проблеми, след като изостава с 13 точки след лидера Челси само 10 двубоя след началото на сезона във Висшата лига. Вчера червеинте дяволи загубиха с 0:1 срещу градския съперник Манчестър Сити в дербито на кръга.

"Запалянковците знаят, че футболистите дават всичко за отбора. Имаме 13 точки от 10 мача и изоставаме на 13 точки след лидера Челси. Това е сериозен проблем за нас. Трябва да подобрим положението си. Имаме нужда. Обещавам, че точно това ще се случи. Вървим в правилната посока, след като се работи усилено всеки ден. Трябва да превърнем добрата работа в добри резултати. Трябва да продължим да се учим като отбор", заяви Ван Гаал.

Манчестър Юнайтед записва своя най-слаб старт в английското първенство за последните 28 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sdw
04.11.2014 12:38

Не съм сигурен дали проблема на Ван Гаал е,че изостава с 13,или че ще изостава с 20 до края на декември.

Barsabg
04.11.2014 00:17

И тоя боклук Фелайни да се разкара,а тия идиоти от ФА може да се сетят да го накажат за това че плюе където не трябва тоя идиот ... ебаси дървото .... трябваше с Мойс да си тръгне

Barsabg
04.11.2014 00:15

Аха,запалянковците знаят че Смолинг даде всичко за отбора ... Има играчи които просто трябва да се изгонят,да се вземат нови на тези позиции и това е!Има много къде да се работи в юнайтед но прогрес има и това е важното към момента!Един защитник,може би и десен и един класен халф ще вдигнат отбора!Дано Ван Гал намери ритъма и успее да вкара играчите във форма,защото РВП е в ужасна за мен форма ... мисля че в края на сезона юнайтед може да са в топ 6 минимум стига ЛВГ да ги стегне!

Rezors
03.11.2014 21:23

Е,не честно ли!?!*lol**lol**lol* Това е по-яко и от феноменалната логика на Бейл,че "ако вкараме повече гола от тях ще бием"*joking*

caramell
03.11.2014 21:22

То беше ясно , че като им дойдат мачовете със силните и ще има издънки. Аз лично го очаквах още след като им гледах първия мач за сезона срещу Суонси.. просто този човек много говори , а малко върши.. " Ман Сити не били на неговото ниво " , " Тоя ще играе , а другия ще го гледа ".. и резултата е горе долу като при Мойс само , че холандеца похарчи страшно много пари и ако Юнайтед завършат на 6-7 място , просто по - добре да напусне като мъж!

petko9305
03.11.2014 19:51

Абе дори последни да останем щом играта ни е атрактивна и има мисъл във всеки пас и т.н. значи е добре. Не вярвам с тази ни игра Ман. Юнайтед да не може да влезне в топ 4, но пък от друга страна ще им е доста трудно все пак. Целта пред ЛВГ е да тренира отбора и да върви в правилната посока и след година, а дори през пролетта можем да видим новия Ман. Юнайтед-отново силен и атрактивен както винаги.

sensea
03.11.2014 19:17

Проблемът ви е че играете точно като за 13 точки от 10 мача! Погледнете си играта ...ако изключим 20-30 силни минути срещу Сити.....останалите 870 минути досега бяхте като средняшки отбор...малко устрем,малко рутина,наченаци на игрова идея,посредствена тактика ...и ето го резултата! / Да и контузиите ...но и другите имаха контузени играчи/

deyangeorgiev97
03.11.2014 17:52

Грозна работа е да гледам отбори като Челси и Сити да се борят за титлата а такива като Ливърпул и Юнайтед за топ 4. Същата работа са и Милан и Интер в Италия, Дортмунд в Германия, и да не забравяме и проблемите в Левски и Цска. Футбола се превърна в БИЗНЕС за съжаление. Не одобрявам това, но общо взето работата става все по зле. Представям си след 10-15 години, новият Роналдо е в Реал Мадрид за 300 милиона евро.

Amateur2014
04.11.2014 11:55

Пагубно ще е и откъм финансова гледна точка понеже не се ли класираме в ШЛ, Найк няма да изплатят пълната сума от спонсорският договор - това са си загуби, както и да го гледаш. Също така, минали години сме имали и приходи от ТВ права и пр. от ШЛ, които ако отсъстват втора поредна година също не е добре. Резерви че имаме - имаме! Били сме супер печеливши, не сме харчили много, така че това добре, но защо трябва да ги изразходим изцяло!? Колкото до борбата за титлата - аз лично не познавам нормален и трезворазсъждаващ фен на Юнайтед, който да е очаквал да се борим за титлата!? Може би говориш за подобни фенове, които си мислеха, че тъй като Мойс имаше шампионски отбор и той трябваше да се бори за титлата!? Повярвай ми, никой нормален фен на Юнайтед не е очаквал този сезон титлата. Дори самият Ван Гаал си го беше казал - титла след година-две, но не и сега. Нека бъдем реалисти. А реалността е - топ 4 именно. Трудно да ни е - защо!? Нима мислиш, че в останалите 28 мача Суонзи, Сотън, Уест Хям, Тотнъм, Евертън ще са по-постоянни от Юнайтед!? Особено първите три отбора? Хм, изобщо не го мисля това. Борбата ще е с Арсенал и Пуул за 3-тото и 4-тото място, но като гледам и Пуул как се представят, май дори няма да има и борба. Едва на 4т. сме от топ 4, така че трудност надали. Но нека видим - има време до края на сезона *smile*

Blue_Vampire
04.11.2014 11:45

Пагубно няма да е , тъй като Юнайтед има резерви от минали години , продажби , а и новият договор с найк *wink* Но няма да се отрази никак добре на клуба ! Дори много от хората - фенове , критици и т.н. очакваха борба за титлата след всички тези транфери + факта , че не се мъчите с мачове в ШЛ и състава играе на максимум в мачовете от ВЛ , а и опита на Ван Гаал , но уви - то к'во излезе , че дори за топ 4 ще ви е трудно , но очаквам да влезете , въпреки че ми се иска да гледам някой отбор , като Евертън , Саутхемптън или Суонзи в ШЛ *lol* !!!

Blue_Vampire
04.11.2014 11:37

Първият признал го от всички фенове на Пул , Юнайтед и Арсенал .. Евалата ! К'во се опитвам да обясня аз цяло лято на феновете ви ?!?! Ти го написа на 1 ред *wink* Нека всички го проумеят това !!!

Amateur2014
04.11.2014 11:13

Не че нещо, ама то след толкова купуване предните години е нормално да се пренаситят с играчи и повече да не купуват. *smile* Така или иначе, Сити ги хвана ФФП, та заради това се изложиха този сезон с покупки са "само" 50-60млн. паунда *smile* Колкото до темата - ами проблем е, да! Хайде, майната й на титлата. Не съм я очаквал, не я и очаквам. Но очаквах поне да вземем три от мачовете ни срещу Лестър, Бърнли, Съндърланд, Суонзи и УБА. А то какво стана - 2 загуби, 3 равенства. Това са половината изиграни мачове досега, от които имаме 3т., а трябваше ПОНЕ 9 да са, да не кажа и 12 (да допуснем една издънка, хайде...). Така че това е проблема, а не 13т. зад лидера. Никой не е очаквал да сме се залепили до гъза на Челси, но предвид лесният старт можеше да сме твърдо в топ 4, а защо не и втори - дори и след мачовете с Челси и Сити. Но както и да е. Да спира с многото оптимистични приказки и да направи така, че иначе подобряващата се игра да дава и резултати понеже ще е срамота с този състав да не може да се класира в топ 4. А още един сезон извън ШЛ вече може да е доста пагубно за отбора поради ред причини...

ApricotGarden
04.11.2014 08:49

Мина времето когато Сити и Челси харчеха много. Сега вече по 1-2 трансфера на сезон за подсилване на състава са им достатъчни.

pesholudiq
03.11.2014 22:02

за твоя информация, за последните 2 години сигурно, Юнайтед и Ливърпул са изхарчили повече пари от Челси ..

scouser_pool
03.11.2014 19:47

За мен пък е грозна работа да виждам едни и същи отбори винаги на върха .За това футбола е интересен , ако Сити или Челси не се бяха появили английското първенство щеше да е по-скучно и предвидимо. Както и в ШЛ без ПСЖ,Сити,Челси щяхме да гледаме само Барса и Реал всяка година и още 3,4 силни клуба...това си е мое мнение , но за мен лично богаташите помагат на футбола и го правят по-конкурентен , един малък клуб без инжекции от пари много трудно може да успее в днешно време *smile*

elkunaguero
03.11.2014 18:28

смешното фенче на пул.. абе няма право на коментар НЯМАТЕ ТИТЛА ВЪВ ВЛ

metal_jericho
03.11.2014 18:09

Ман.Сити + Челси + Лудогорец= еднотипни отбори.*wink*

TheGame_93
03.11.2014 17:33

Да проблем е ако бяхме си взели мачовете с Лестър,Бърнли,Суонси,Съндърланд,УБА едва ли щеше да е проблем но ПРОБЛЕМА за мен е че не сме в топ 4 стягай отбора че с този състав задължително трябва да сме в топ 4 пък догодина живи и здрави ще гоним титлата.

Onzoprognozira
03.11.2014 17:44

Ван Гаал е много по-добър треньор от Мойс. Почти сигурно е, че ще влезат в топ 4, вижда се подобрението в играта им, а и през януари 100% ще вземат защитник! Видя се, че едвам ги бихте пред собствена публика и то след като играхте 1 час с човек повече на терена. А според мен на отбора му трябва само класен централен защитник и централен полузащитник, който да може да помага и в защита и в нападание (а не Фелайни). Очаквам да вървят само нагоре.

Edin_Dzeko10
03.11.2014 17:39

Ако бяхте взели по-кадърен тренер щяхте да си вземете тези мачове ама тоя МанГал по зле и от Мойс ! Проблема не е че изоставате с 13 точки а че няма да влезете в топ 4 дори с този отбор !