Обамеянг в стрес от върлуващата ебола

15:17
Обамеянг в стрес от върлуващата ебола
Пиер-Емерик Обамеянг заяви, че изпитва малко страх заради върлуващата ебола. Нападателят на Борусия Дортмунд разкри, че много от неговите колеги африкански футболисти също са притеснени от разпространението на вируса в Африка и подкрепят решението на Мароко.

Правителството на северноафриканската страна поиска от ръководителите на футбола в Африка да отложат провеждането на Купата на африканските нации, планирано за началото на другата година.

Габон, в чийто редици играе Обамеянг, все още не се е класирал за предстоящото първенство, но при победи срещу аутсайдерите в квалификационната група Ангола и Лесото в оставащите два мача ще си осигури визи за първенството в Мароко. Все още обаче е неясно дали шампионатът ще се състои, или ще бъде отложен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rezors
03.11.2014 22:54

Въпреки,че вече,Слава богу започва тоя вирус да отшумява е изключително опасно,особенно в такива страни като Лесото,в които качеството на живота в пъти по-ниско от нашето*smile*

Alexis_Sanchez
04.11.2014 00:51

Правят болест , после пускат антидота на няква огромна цена, правят пари, във ваксините могат да сложат квото и да е, никой няма да го ебе щото иска антидота..

devic
03.11.2014 23:04

ти нещо статистик ли си или работиш за световната здравна организация за да знаеш дали отшумява. никой не казва в действителност как стоят нещата за да не настъпи паника измежду хората. обществена тайна е че цялата тая болест е създадена и разпространена като оръжие срещу човечеството от обама.

golemiq_geshan
03.11.2014 22:39

Така е от един болен , може да се зарази цяла европа ..

UrRolS
03.11.2014 17:24

Ако имат малко мозък ще го отложат. 1 Болен да отиде на стадиона и после може да стане страшно.

pesholudiq
03.11.2014 17:42

чак не ми се мисли ... :х дано да го отменят