Иван Колев: Това е добър резултат за нас

20:56
Иван Колев: Това е добър резултат за нас
"0:0 е резултат, който на този терен, мисля, че е добър за нас", обяви наставникът на Славия Иван Колев след равенството с ЦСКА на стадион "Българска армия".

Белите се превърнаха в първия тим, който взима нещо от гостуване на ЦСКА през този сезон. "Съвсем очаквано изключително труден мач за нас, предвид ситуацията, в която се намираше нашият отбор. Точно затова искам да поздравя футболистите за положените сериозни усилия на терена. Независимо от проблемите, които имахме, искам да кажа, че ние нито за миг не сме помисляли да излизаме тук, за да се браним. Искахме и се подготвяхме да отбележим и гол. Много рядко изритвахме безцелно топката напред. Искахме със задържане на топката, с комбинации, със съответните действия да стигнем до голова ситуация. Хубавото е, че имахме някои такива възможности, не се получи. За щастие, и ЦСКА имаха в началото на мача някои положения, но и при тях не се получи. 0:0 е резултат, който на този терен, мисля, че е добър за нас", коментира Колев след двубоя.

"Според мен има две причини, че играем по-добре като гости. Първо, че като играем у дома напрежението е много голямо. При най-дребните грешки, нашата публика нормално е изнервена от това, че вече доста години отборът не е на добро ниво. Всяка една грешка се приема на нож, това влияе на футболистите. Те играят по-нервно, по-трудно. За съжаление, нямаме и достатъчно късмет. В мачовете, които загубихме на наш терен срещу Черно море и Локомотив Пловдив, имахме невероятни възможности, които пропуснахме", допълни той.

Треньорът на Славия коментира и ситуацията в края, когато Тончи Кукоч влезе в разправия с Георги Петков. "Изобщо не видях какво стана, веднага след мача отидох до скамейката на ЦСКА да се поздравя с треньорите и тогава видях, че двата отбора бяха хукнали към нашия тунел, но не разбрах какво се случи. Аз нищо не мога да кажа по тоя въпрос".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация