Диего Коща възстановен за мача с КПР

18:03
Диего Коща възстановен за мача с КПР
Диего Коща ще бъде на разположение на мениджъра на Челси Жозе Моуриньо за съботния домакински мач с КПР от 9-я кръг на Висшата лига. Нападателят се възстановяваше от разтежение, а освен това прекара няколко дни в болница заради стомашен вирус.

Както е известно Дидие Дрогба беше единственият здрав нападател на Челси в последните два мача, тъй като Лоик Реми е с травма в слабините.

"Трудно е, когато имате един нападател на разположение, но когато имате двама, положението се подобрява", коментира Моуриньо. "Това е добра новина за нас."

Португалският специалист призна, че няма как да спре Коста да се присъедини към състава на Испания за квалификацията с Беларус и контролата с Германия в средата на ноември. "Това не го решавам аз. Аз не съм никой, че да заставам на пътя му", сподели Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

reimax90
01.11.2014 11:47

Ако от КПР се плашим да каква титла изобщо говорим!? Да не трябва да се подценяват, но ние сме лидерите, ние сме Челси *wink* Задължителни 3 ри точки *wink*

irrcnl
31.10.2014 23:15

Хеттрика срещу КПР не му мърда.

pesholudiq
01.11.2014 09:51

викаш щом Торес успя да им вкара хет-трик, Коста ще го прай със затворени очи, а? *lol*

sensea
31.10.2014 18:17

Направо чудесна новина!Труден мач сКПР но дано не нацелят Коща!

medno
31.10.2014 18:11

Добри новини за Челси и неутралните фенове, любители на атакуващия футбол *smile* Дано продължава да вкарва редовно и прави мачовете на сините по- открити. КПР според мен няма да се дадат лесно. Последните им 2 мача бяха силни и сега едва ли ще загубят лековато с ранно допуснат гол.