Дяков: Разликата с ЦСКА не ни притеснява

17:48
Дяков: Разликата с ЦСКА не ни притеснява
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че разградчани не се притесняват от разликата на върха с ЦСКА в "А" група. Днес, 31 октомври, шампионите сразиха с 4:0 Марек и съкратиха изоставането си от "червените" на 4 т. Утре обаче армейците приемат Славия и отново могат да възстановят преднината си от 7 т.

"Този мач ние сами си го направихме лесен. Търсехме ранен гол и се получи. Радвам се, че победихме. Точките ни са важни, защото гоним ЦСКА на върха. Не знам как ще завършат утре със Славия, но се надявам, че ще сбъркат. Но имаме доста мачове между двата отбора и смятам, че ще наваксаме изоставането, ще стопим разликата. Започнахме първенството доста лежерно, но след като загубихме доста точки, нямаме право на повече грешки. Трябва да признаем, че ЦСКА има доста голямо израстване като игра в последните мачове", каза Дяков, цитиран от "ТВ7", след което коментира и предстоящото гостуване на Базел в Шампионска лига във вторник.

" Лудогорец отива в Швейцария, за да играе добър футбол, и естествено – за победа. Равенството също влиза в нашите планове, но дори и да загубим, най-важното е да представим България добре", завърши националът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

one1win
31.10.2014 19:45

Проблема е, че в България трудно се скъсяват 7 точки, но не е невъзможно особено за Лудогорец.

medno
31.10.2014 18:04

Евала на Дяков :
Съгласен съм с всичко и красиво признава очевидното израстване на ЦСКА. Дано успеят в ШЛ а за първенството им пожелавам развръзка, за да израстват отборите, надигравайки се, а не чрез грозни мачове с караници, боища и накзания за клубовете !!!