Дерменджиев: Не мислихме за ШЛ. ЦСКА да прави, каквото иска

16:44
Дерменджиев: Не мислихме за ШЛ. ЦСКА да прави, каквото иска
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше доволен от начина, по който играха футболистите му при гостуването на Марек в Дупница, спечелено с 4:0. Специалистът заяви, че всички са били изключително концентрирани за двубоя от нашето първенство, въпреки предстоящата визита на Базел в Шампионска лига във вторник, 4 ноември.

"Контролирахме целия мач, представихме се добре. Важното е, че няма контузии преди мача с Базел. Можехме да вкараме и повече, но това няма значение. Отборът игра комбинативно, имахме пропуски в завършващата фаза, но сега ще се готвим за вторник за сблъсъка с Базел. В Дупница въобще не мислихме за Шампионска лига. От няколко мача почваме да влизаме в прехода на двата турнира и вече играем с добра мотивация и у нас. Пропуските ги отдавам на терена, имаше и вятър, не съм притеснен. Сметки в класирането не правя, искам да бием всеки мач, а ЦСКА да прави, каквото иска. Има много двубои до края на вътрешното първенство и нещата ще се променят", каза Дерменджиев, цитиран от "ТВ7"

Треньорът на Лудогорец, че Браян Ангуло ще смени наказания Йордан Минев за срещата в Швейцария.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
01.11.2014 12:17

До коментар [@comment 1721519] от [@user MamkeviDaebagov]:

Батка,ако се беше родил индианец щяха да ти викат "Спуканото Гърне"...опс ама ти си индианец,обидихте се че ви казах че плащам в евро,може би трябваше да ви кажа че ще ви платя с чувал картофи,еврото май още не е стигнало по индианските колибки *cool*И по-полека с гърнето*wink*

Goved_Stadoakan
01.11.2014 13:05

Май истината те боли много, а! След като се разки се отпусни, приемайки инцесната тройка с повечко спокойствие... Левски, Левски, ние сме плътно зад теб! Сините оле!!!

sksw
01.11.2014 01:56

Важно е в ШЛ отбора да се представи силно срещу Базел и ако не победа, то поне да вземе равен мач там. После да направи силен мач с Ливърпул в София и срещу Реал в Мадрид, пък каквото сабя покаже. В момента в който Лудогорец отпадне от ШЛ и се съсредоточи изцяло върху българското първенство, буквално ще изнасили всички останали и преднината на ЦСКА ще бъде стопена много бързо. Но нашето първенство не е приоритет на Лудогорец както се вижда, макар че от 1вото място зависи дали отбора ще има шанс да играе квалификации за ШЛ догодина.

Rossonero92
31.10.2014 23:52

ЦСКА не само ще прави каквото си иска, НО и ЩЕ стане ШАМПИОН !!!

putopalo
01.11.2014 00:03

И аз така мисля,дори виждам милан и сесека на финал в ШЛ*beer*

Goved_Stadoakan
31.10.2014 23:26

До коментар [@comment 1721480] от [@user putopalo]:

Много профили в този сайт.., много нещо...*referee**referee*

medno
31.10.2014 16:54

Дано в Базел не мислите за нашето първенство и резултата да е същия !!!