Признаха Тонев за виновен за расизъм

18:43
Признаха Тонев за виновен за расизъм
Българският национал Аександър Тонев бе наказан за 7 мача за расистки обиди, съобщи "Скай спортс", цитиран от в. "24 часа".

Бившият нападател на ЦСКА бе обвинен от Шей Логан (Абърдийн) за расистки обиди по време на мач от първенството на 15 септември. Делото трябваше да се проведе на 9 октомври, но бе отложено. Тонев бе даден под наем за един сезон през лятото на гранда от Глазгоу от Астън Вила.

Тонев бе привикан от шотландската федерация да даде обяснения по обвиненията за расизъм. Българинът пристигна на стадион “Хемпдън” преди обед с асистент-мениджъра на Селтик Джон Колинс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leather_rebel
30.10.2014 21:16

Поредната глава ще падне за нормални неща, като расистки изказвания. Да Ви имам свободата на словото. Значи по законите в измислената Британия мога да наека някого глупак, а не мога да го нарека "гнусно негро"? Да си живуркат бозавите плужеци на измисления си остров, скопени и смачкани и да не ми се натрапват с присъствие. Смотаняци и нещастници.

fivooo
30.10.2014 21:36

Ами те там си стоят. Клетите българчета ходят там, не те тук.

Notlike
30.10.2014 19:34

Келеши. Само гледат гадните педали да ни го нахлузят. Суарез яде попарата по същия начин. Оня може да е мангал, ама води се "местен". Нашият нали е българче, ще го изяде.

Rezors
30.10.2014 19:10

Някой случайно да има клип на въпросната ситуация?
Според мен единствената възможност кариерата на Тонев(а и на Неделев!) да потръгне е да се върне в България..знам,че звучи идиотски,но реално друга възможност пред тях няма,освен ако Тонев след тези 7 мача не влезне в изродска форма ще си стои забит на скамейката и ще продължи да затъва..при Неделев ситуацията е още по-зле*smile*