Майкъл Оуен направи сефтето с Юнайтед

16:27
Майкъл Оуен направи сефтето с Юнайтед
Майкъл Оуен днес направи първа тренировка като футболист на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" започваха предсезонната си подготовка в отсъствието на Уейн Рууни, който разпра зверски ухото си при падане на яхта в Сент Тропе. Новото попълнение на клуба Антонио Валенсия също все още не се е присъдил към лагера на тима и още си почива в родния Еквадор.

Останалата част от Юнайтед обаче е на линия и е започнала да се готви за защитата на титлата във Висшата лига. Както е известно, "дяволите" се разделиха с две от най-големите си звезди Кристиано Роналдо и Карлос Тевес и сега ще трябва да разчитат на други изпълнители, които да ги изкачат отново на върха в Англия и Европа.

През следващата седмица започва турнето на Юнайтед в Малайзия и Китай, където шампионите на Англия ще изиграят няколко контроли, за да увеличат още повече продажбата на фланелки и всякакви стоки на клуба на огромния пазар, какъвто е Далечния Изток.

Очаква се в първите спаринги за сезона дуото в атаката на Юнайтед да бъде Оуен-Бербатов, тъй като Рууни ще трябва да се възстановява от контузията си поне две седмици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
06.07.2009 20:05

Предполагам,че е искал да продължи напред и шанса открил се пред него не е бил за изпускане. Въпреки това този играч за мен е мъртъв. Преди време беше боготворен на КОПА,а се превърна в най-голямото разочарование на Ливърпул.

gocktherock
06.07.2009 19:20

Аааа, много се радвам, че го взехме. Дано да покаже какво наистина може *smile*
Ще ми е интересно да го видя с Бербо напред. Оуен е тип играч като Рууни и би трябвало да се сработят