Оцелул - Пандури Търгу Жиу, загубен

15:07
Оцелул - Пандури Търгу Жиу, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. октомври: 12 познати от 18 мача - 66,66% успеваемост

Залог на деня за 28.10.2014 г.



Оцелул няма амбиции в този турнир, защото се намира на последно място в таблицата и днес мотивацията му за победа едва ли ще бъде много голяма. Домакините ще започнат със състав от много млади играчи и такива, които имат много малък опит до този момент. Пандури е по-силният тим от двата, а освен това подсказа, че ще подходи сериозно към турнира и ще разчита на най-добрите си изпълнители. Гостите са огромен фаворит в този мач и следва да го спечелят при наличните дадености.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.65

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_sotirov
30.10.2014 15:40

ВИП мачът от вчера:

Лингби - Рандерс

първенство: Дания, Купа на Дания
час: 20:00ч.
прогноза: ази.хенди 0.00 Рандерс
коеф: 1.60
сигурност: 9/10
букмейкър: бет365

Линбги е лидер във втория ешелон, но той категорично не е най-добрия тим в тази дивизия, защото там се подвизават много по-големи и утвърдени клубове в страната. Все пак Линги ще се опита да се включи максимално сериозно в битката за промиция, а турнира за купата няма да бъде сред най-важните му приоритети. Рандер в сред топ тимове в елита и прави силен сезон. Той ще бъде оптимален състав и загатва за висока мотивация, която му дава всички шансове да вземе този мач в редовното време. Линги е лимитиран селекционно за да бъде на топ ниво на няколко фроната, а и днес има елитен опонент.

крае резултат 0:2

и ВИП мачът от днес, който си играе сега и към 39 мин. домакините водят 2:0, а гостите са с 10 човека

Търнава - Слован Братислава

първенство: Словакия
час: 15:00ч.
прогноза: ази.хенди 0.00 Tърнава
коеф: 1.60
сигурност: 8/10
букмейкър: бет365

Слован печели повечето дербита с този съперник в последно време, но сега обстоятелства са доста различни. Той изживява ужасен сезон и успя да спечели в последния кръг със сериозна доза шанс, иначе сега щеше да бъде сред трите тима разположени най-ниско в талицата. Търнава е изключително уверен при изявите си на свой терен и статистиката до този момент го потвърждава. Домакините имат чудесна възможност да се възползват от колебливите изяви на гости. Ключов факт тук е това, че за този мач билети се продават само за феновете на Търнава